Een maand lang geen kleding kopen – week 2

Shoppen

 

Een maand lang geen kleding en accessoires kopen voor mij en de meiden. Dat is best lang. De eerste week gingen we al een beetje de mist in door de aankoop van scrunchies.  Zou het de tweede week beter gaan?

Geen nieuwe kleding kopen

lang geel vestDeze week ging het eigenlijk best goed. Er waren geen uitdaging zoals de national glamour day of een mode event. Toch was er weer een klein mispuntje. Zelf draag ik in het najaar en de winter graag lange vesten. En dat wilden de meiden ook. En dat hangt (nog) niet in hun kledingkast. Dus gingen we samen online op zoek. Voor Emma vond ik een mooi geel lang vest van Soft & Jolly. In de sale van € 59,95 voor € 19,95. Dat kon ik toch niet laten liggen?! Dus daar zijn we voor gezwicht. Voor Anne konden we nog geen lang vest vinden, anders hadden we er uiteraard ook voor haar een gekocht.

De rest van de week vloog eigenlijk voorbij en heb ik niet eens gedacht aan shoppen. En daar was ik best een beetje trots op.

Volhouden

Ondanks de misstappen, ben ik best trots. Voor mezelf heb ik al twee weken niks gekocht en de uitgaven voor de meiden zijn heel beperkt. Ik ben benieuwd of er nog uitdagingen de komende weken op ons pad komen. Ik heb wel nog even nagekeken, want ik dacht aan black friday. Maar dat is pas eind november. Ik hou jullie op de hoogte of we het volhouden.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

14 gedachten over “Een maand lang geen kleding kopen – week 2

  1. Voor mezelf een maand lang geen nieuwe kleding kopen gaat me nog wel af. Maar zodra ik voor meerdere mensen geen kleding mag kopen wordt het lastiger. Nog knap gedaan dus!
    Liefs,
    Elles

  2. Een maand lang geen kleding kopen doe ik wel vaker maar als ik het echt niet zou mogen dan zou ik geheid de fout in gaan. Ik ga dan namelijk alleen denken aan wat ik niet mag 🙂

  3. Ik herken dit wel, super knap van je! Je gaat het vast wel halen je bent al een heel eind, en dat van die vestjes is niet erg joh.. daar kon je van te voren geen rekening mee houden maar is wel fijn/belangrijk met dit weer

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Een budget om te shoppen?Blogsbyingrid

Geef een reactie