Mijn magische eenhoorns en prinsessen zoekboek

9200000116425607

Je kent ze misschien wel: zoekboeken. Leuke boeken met weinig of geen tekst maar met drukke tekeningen. En in die tekeningen moet jij wat zoeken. Dat houd je wel even bezig! Van uitgeverij Deltas is dit magische eenhoorns en prinsessen zoekboek.

Mijn magische eenhoorns en prinsessen zoekboek

Mijn magische eenhoorns en prinsessen zoekboek is een boek van stevig dik karton. Het boek heeft 12 pagina’s. Op elke pagina staat een kort stukje tekst. In de tekst staat wat er is afgebeeld of de pagina’s, bijvoorbeeld het elfenpark. En naar welke persoon of dier je op zoek moet, zoals bijvoorbeeld de kikkerkoning  of een kabouter. Daarnaast kun je natuurlijk samen met je kind uitgebreid kijken en benoemen wat je allemaal ziet. Want er is zoveel te zien! Het boek is geschikt voor jongere kinderen. Denk aan peuters en kleuters. Onze meiden hebben de personages die ze moeten vinden zo gevonden.

Winnen

En in het kader van kinderboekenweek geef ik een exemplaar van Mijn magische eenhoorns en prinsessen zoekboek weg. Wat moet je doen om kans te maken?

Deze winactie is gesloten

Waar te koop

Mijn magische eenhoorns en prinsessen zoekboek van uitgeverij Deltas kost € 12,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044754988.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

1 gedachte op “Mijn magische eenhoorns en prinsessen zoekboek

  1. Ik doe graag mee. Mijn dochter van drie is dol op zoekboeken en op eenhoorns! Prinsessen vindt ze ook leuk. Dit zoekboek gaat zeker haar favoriet worden.

Geef een reactie