Ben ik een nerd?

smiley-1914523_1920Tags zijn altijd leuk om in te vullen. Merel van Lotus Writings getagd bedacht de Embrace Your Inner Nerd Tag, Dat klonk alleen al leuk. Ik ben getagt door Rob van papablogger en in deze blog komen we er achter of ik een nerd ben of niet. Wat denk jij?

EMBRACE YOUR INNER NERD TAG

WAT HEB JE GESTUDEERD?

cap-1266204_1280Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. En ben daarna nog even doorgegaan met de postdoctorale opleiding tot registeraccount. Ik ben dus accountant en hou van cijfertjes. Dat wordt vaak als iets saais of iets voor nerds gezien.

WIE IS JE FAVORIETE KARAKTER UIT HARRY POTTER?

Ik denk Hermelien Griffel. Ik heb de boeken van Harry Potter allemaal (in het Nederlands) gelezen. Daarnaast hebben we ook alle films. De boeken en de dvd’s staan in de kast en hopelijk gaan onze meiden ze ook lezen en kijken.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN STAR WARS EN STAR TREK?

Ik ken beide namen maar heb er nog nooit iets van gezien op tv. Wel toen we in Disneyland waren. Toen zagen we wel wat van Star Wars. Maar het is niet mijn genre.

ICQ, YAHOO! OF MSN?

MSN. ICQ Ken ik volgens mij niet, maar MSN daar kon je leuk mee chatten. En dat deden we veel.

HOE STAAT HET ERVOOR MET JE OGEN EN JE GEBIT?

Vroeger had ik een bril. Toen ik mijn bril niet meer hoefde te dragen, kreeg ik een beugel. Inmiddels heb ik lenzen en wel nog een stangetje achter mijn tanden. Daar zie je gelukkig niks van.

WAT WEET JIJ VAN COMPUTERS?

ipad-820272_1920Het ligt er aan op welk gebied. Ik kan me best redden met computers, maar ben geen IT specialist. Wel kan ik bijvoorbeeld goed overweg met Excel.

HOEVEEL TIJD BESTEED JE AAN GAMEN?

Eigenlijk geen. Ik heb nooit echt gegamed. Wel eens simpele spelletjes op een tablet of mobiel, maar het echte gamen is niet mijn ding.

LAS JE VROEGER VEEL OF SPEELDE JE LIEVER BUITEN?

Eigenlijk beiden. Ik vond het heerlijk om buiten te spelen en we gingen op zondag naar mijn opa en oma. Dan gingen we met de dieren daar spelen en lekker naar het bos. Maar ik las ook heel graag en dat doe ik nog. Ik kan helemaal opgaan in een goed boek en wil het in een ruk uitlezen.

SCHREEUW JE HET ANTWOORD ALS JE MET FAMILIE OF VRIENDEN EEN QUIZ KIJKT?

Nou schreeuwen is een groot woord, maar ik doe graag heel enthousiast mee. Ik vind er ook niks aan als ik niks weet.

HOE SPORTIEF BEN JE?

handball-40768_1280Op dit moment sport ik niet. Ik heb een tijd lang handbal gedaan. Super leuk. En de laatste jaren was ik regelmatig in de sportschool te vinden. Eigenlijk moet ik dat weer eens oppakken.

Nou dat waren mijn antwoorden. Ben ik een nerd? Ik denk ik het niet. Al heb ik er zeker wel een paar trekjes van. En jij, ben jij een nerd? 

Zoals bij een tag hoort, tag ik ook weer iemand en dat is Maarten van papa’s wereld. hoe sta jij ervoor?

 

2 gedachten over “Ben ik een nerd?

  1. Pingback: Tag: Ben ik een nerd? - Papa's wereld

  2. Haha wat grappig, ik vind er ook niet veel aan als ik de antwoorden niet weet! En leuk je zo beter te leren kennen. Hier hoop ik ook dat onze meiden op een dag Harry Potter uit de kast pakken, geweldige boeken.

Geef een reactie