Adventskalenders voor kinderen

nostalgic-adventskalender-1859800_1920Adventskalenders. Ik ben er dol op. Vroeger kregen wij elk jaar een adventskalender met chocolaatjes. Maar tegenwoordig is er veel meer keus. Niet alleen met chocolaatjes, zoals wij die vroeger kenden. Maar ook met speelgoed. In deze blog een aantal adventskalenders die ik erg leuk vind voor kinderen. Er is veel te krijgen zowel voor jongens als voor meisjes. De prijzen variëren enorm. Van een simpele adventskalender met chocolaatjes voor nog geen euro tot een adventskalender van een speelgoed merk als Barbie of Lego voor ongeveer 20 euro.

Action adventskalenders

LOL adventskalenderAction heeft volop keuze in adventskalenders. Ik heb ze met chocolaatjes gezien met een lama, een eenhoorn, minions en LOL Surprise. Maar ook van Disney, Celebrations en Look-O-Look. Ook heeft de Action adventskalenders die je zelf kunt vullen met kleine cadeautjes of snoep. Leuk om te weten, is dat er een weekaanbieding is tot en met 22 oktober 2019. Dan koop je verschillende adventskalenders zoals die van LOL Surprise voor maar € 0,99.

 

 

Barbie adventskalender

Erg leuk voor meiden vind ik deze adventskalender van Barbie. Er zit uiteraard een Barbie in. En daarnaast kleertjes, accessoires en zelfs huisdieren voor Barbie! Welk meisje vind dat nou niet te gek!? Je koopt deze adventskalender bijvoorbeeld op Amazon of bij bol.com voor € 25,99 \.

Lego adventskalender

Lego heeft veel keus in adventskalenders, zowel voor jongens als meisjes en voor verschillende leeftijden. Wat dacht je van Lego City, Lego Friends maar ook Star Wars of Harry Potter? De prijzen variëren, maar hou er rekening mee dat een Lego adventskalender tussen de € 20 en € 30 kost. Je koopt ze bij bijvoorbeeld bol.com of Amazon.

Nog veel meer adventskalenders voor kinderen

Naast bovenstaande adventskalenders zijn er natuurlijk nog veel meer te koop. Vooral Amazon en bol.com hebben heel veel keus. Hieronder een paar voorbeelden met bijbehorende linkjes:

 • playmobil adventskalenders in heel veel soorten via Amazon
 • CRAZE adventskalender Magic Slime kinderslijm via Amazon
 • Craze Unicorn adventskalender via Amazon

 • Hot wheels adventskalender via bol.com
 • Brandweerman Sam adventskalender via Amazon
 • Play Go adventskalender met klein via bol.com
 • Schleich adventskalenders (boerderij, paard of dino) via bol.com

Nu ben ik wel benieuwd: Krijgt jouw kind een adventskalender?

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

11 gedachten over “Adventskalenders voor kinderen

 1. Ik ben uit de tijd van vóór de chocolaatjes. Ik mocht elke dag een nieuw plaatje ontdekken achter de venstertjes. En prachtig dat ik het vond, ik stond echt te popelen elke dag. De laatste dag was het plaatje dubbel zo groot dus dat was het hem helemaal haha. En ja mijn kinderen krijgen er elk jaar eentje, met chocolaatjes, die met cadeautjes gaan me te ver. Dan vind ik dat je de boodschap echt uit het oog verliest.

 2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Adventskalenders – mijn favorietenBlogsbyingrid

 3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Adventskalenders 2021 – Mijn favorieten voor de kidsBlogsbyingrid

 4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   De lekkerste Chocolade AdventskalendersBlogsbyingrid

Geef een reactie