Adventskalenders 2019 – mijn favorieten

nostalgic-adventskalender-1859800_1920

Adventskalenders. Als kind vond ik ze al leuk. Elke dag een vakje open maken en dan een chocolaatje krijgen. En zo aftellen tot de kerst. Tegenwoordig heb je adventskalenders in alle soorten en in verschillende prijsklassen. Van chocolade, tot koffie en thee. Van make-up en verzorgingsproducten tot zelfs bier en wijn. Er is zoveel keus! In deze blog laat ik je mijn favorieten zien.

Clinique adventskalender 2019

20191015_1313384065018885809113174.jpgClinique is mijn favoriete verzorgingsmerk. Ik heb er diverse crèmes van. De adventskalender vind ik dan ook geweldig. Vol met leuke, kleine producten van Clinique. Sommige die je al kent en andere die je ene keer kunt uit proberen. In deze adventskalender zitten 24 doosjes, voor elke dag een. De adventskalender heeft een adviesverkoopprijs van € 69. Je shopt hem bij Clinique of bijvoorbeeld bij Douglas of Ici Pars XL.

Rituals Advent Kalender 2019

Rituals is nog zo’n fijn merk. Niet alleen van beauty producten maar ook van kaarsen bijvoorbeeld. Deze feestelijke adventskalender bevat 24 luxe producten, inclusief vier speciale Advent kaarsen. Advent begint vier zondagen voor kerst. Om het begin van deze advent periode te vieren, wordt elke zondag een nieuwe kaars aangestoken. In deze adventskalender dus niet alleen fijne beauty producten maar ook vier heerlijke geurkaarsen. Deze adventskalender kost € 59,90 en shop je bijvoorbeeld bij de Bijenkorf.

H&M make-up adventskalender

H&M adventskalender makeup

Ook H&M heeft adventkalenders. Naast een adventskalender met sieraden heeft H&M ook een adventskalender met make-up. De kalender bevat onder andere mini lipgloss, lippenstift, eyeliner, highlighter, oogschaduw en glitterproducten. Deze adventskalender kost € 24,99 en shop je natuurlijk bij H&M.

Lipton thee adventskalender

Wie mij kent, weet dat ik een enorme theeleut ben. Ik lust geen koffie en ben dol op thee. En tegenwoordig zijn er ook thee adventskalenders! Deze van Lipton is echt super leuk. Achter elk vakjes zitten twee zakjes thee zodat je samen met je lief een lekker kopje thee kunt drinken. Er zitten verschillende smaakjes in. Denk aan zwarte thee, groene thee, rooibos thee maar ook kruidenthee en vruchtenthee. Je koopt deze bijvoorbeeld via Amazon voor € 16,99.

Ritter

20191022_1128194247724112957006641.jpgNaast dol op thee ben ik ook dol op chocolade. En dit is geen gewone adventskalender met chocolade, maar een adventskalender met chocolade van Ritter Sport. Daar zeggen we geen nee tegen. Lekker chocolade in veel verschillende smaakjes. Ik kan niet wachten tot het begin december is en we deze adventskalender kunnen gaan openen elke dag. Je koopt deze bijvoorbeeld via Amazon voor € 8,99.

Nog veel meer adventskalenders

Er zijn natuurlijk nog veel meer adventskalenders verkrijgbaar. Je koopt ze bij je favoriete merk of winkel. Maar kijk vooral ook eens op bol.com en Amazon. Daar vind je er nog veel meer!

Lees ook: Adventskalenders voor kinderen

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

10 gedachten over “Adventskalenders 2019 – mijn favorieten

  1. Ik was afgelopen zaterdag bij Ikea, daar lag er ook een.
    Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit een gekocht. Maar ik snap het plezier ervan wel heel goed 😀

Geef een reactie