Lezen: De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

De avonturen van Max Kruimel 3 - Crimineel cool

 

Graphicnovels zijn helemaal in. Leuke, vrolijke boeken met veel illustraties bij de teksten. Boeken die lekker makkelijk weg lezen voor kinderen en met een flinke dosis humor. In de serie Max Kruimel deze keer het derde deel: Crimineel Cool van uitgeverij De Fontein.

Max Kruimel

Max Kruimel is een superheld op sokken. Op school wordt hij gepest en hij heeft steeds pech. Maar hij laat zich niet kennen. Telkens weet hij een draai aan zijn avonturen te geven. De boodschap die centraal staat in de serie over Max Kruimel is ‘word de held die je altijd al hebt bewonderd’. De schrijfster van deze serie is Rachel Renée Russell, bestsellerauteur van Dagboek van een muts. In dezelfde stijl is deze dagboekserie van Max Kruimel: blokschrift op lijntjespapier, stripachtige tekeningen en eenvoudige teksten. Er is veel dialoog en het zijn grappige en vrolijke schoolverhaaltjes, lekker flauw en melig. Vanwege de combinatie van gemakkelijke teksten en veel illustraties is dit boek ook prima geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen. 

De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

De avonturen van Max Kruimel – Crimineel cool is het derde deel in de super grappige serie over Max Kruimel.

20191004_1030354025063006841054229.jpgMax zit op de middelbare school en ontdekt drie inbrekers in zijn school. Maar nu achtervolgen ze hem. Met de hulp van zijn klasgenootje Erin kan Max ontsnappen, maar niet voor lang. Gaat het de twee vrienden lukken om de ellendelingen te slim af te zijn? En hoe zorgen ze ervoor dat de criminelen hun verdiende loon krijgen, en zijzelf hun straf ontlopen?

Het boek heeft ongeveer 270 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar. Het leest lekker makkelijk weg door de afwisseling van teksten en tekeningen. Door de verschillende lettertypes en groottes, ben je zo een bladzijde verder.

Meer graphicnovels? Lees ook: Lezen: Kapitein onderbroek

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Boekenwereld.com of bol.com. ISBN: 978902610555

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

1 gedachte op “Lezen: De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Het leven van een Loser 15 – Kopje-onderBlogsbyingrid

Geef een reactie