Lezen: Het leven van een Loser 15 – Kopje-onder

Het leven van een loser. Net als dagboek van een muts een populaire boekenserie voor kinderen. De serie het leven van een loser is een serie graphic novels. Dat zijn geen stripverhalen maar beeldromans. En voor de jeugd is dat tegenwoordig helemaal hip. Het leven van een loser is een serie voor jongens en meiden van acht jaar en ouder die wel houden van een beetje humor.

Lees ook: Flip Fiasco

Het leven van een Loser 15 – Kopje-onder

Kopje-onder is al weer deel 15 in de megasuccesvolle en supergrappige serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Op zoek naar avontuur reist de familie Botermans met de camper door het land. Maar wanneer ze stranden op een camperpark, niet echt een zomerparadijs, slaat de vakantiestemming om: een epische wolkbreuk en stijgend water… dat wordt pompen of verzuipen! Is de vakantie nog te redden, of wordt dit een nieuw dieptepunt? Gaat Bram kopje-onder of wordt het toch nog leuk?

Het leven van een Loser 15 – Kopje-onder is een leuk boek om te lezen. Het boek is in dagboekvorm en je leest alle belevenissen en gedachtes van Bram. Het boek heeft bijna 225 pagina’s en staat vol leuke illustraties. Door het makkelijk taalgebruik en vaak korte zinnen, is het boek geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.

Het leven van een Loser 15 - Kopje-onder

Lees ook: De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

Waar te koop

Enthousiast? Dit boek van uitgeverij De Fontein kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Boekenwereld.com of Bol.com. ISBN: 9789026148026.

Meer boeken van Het leven van een loser

Het leven van een loser heeft al meerdere prijzen gewonnen. In juni 2021 heeft de Kinderjury bekend gemaakt dat Totaal gesloopt de lezersprijs van de Kinderboekenweek heeft gewonnen in de categorie 10 tot en met 12 jaar! Alle kinderen in Nederland vormen samen de Kinderjury en stemmen op het beste boek. Jaarlijks doen wel zo’n tienduizend kinderen mee. Er kan gestemd worden op boeken in twee leeftijdscategorieën: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Het boek dat de meeste stemmen krijgt, wint de lezersprijs van de Kinderboekenweek.

Totaal gesloopt is deel 14 in de populaire serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Hij won de prijs al drie keer eerder: in 2020 met Vet koel (deel 13), in 2018 met Drie keer niks (deel 11) en in 2015 met Gedumpt (deel 8).

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie