Adventskalenders 2021 – Mijn favorieten voor de kids

De Gruffalo en zijn vrienden adventskalender met 24 boekjes

Adventskalenders. Als kind vond ik ze al leuk. Elke dag een vakje open maken en dan een chocolaatje krijgen. En zo aftellen tot de kerst. Tegenwoordig heb je adventskalenders in alle soorten, met verschillende producten en in verschillende prijsklassen. Van chocolade, tot beautyproducten, boeken en speelgoed. Er is zoveel keus! In deze blog laat ik je mijn favorieten van dit jaar voor de kids zien.

Hema aftelkalender

Super leuk van de Hema is deze aftelkalender met nagellak. De meiden krijgen deze in hun schoen met Sinterklaas. Het is geen adventskalender (want die tellen af tot kerst), maar een kalender met toen vakjes. De kalender bevat 8 long lasting nagellakken en 2 (glitter) topcoats met keratine op plantbasis en rozenolie. En dat voor een leuk prijsje van  € 19,95. En ik zag net dat vandaag (11 november) je 15% korting krijgt met je Hema klantenpas. Gauw naar hema.nl dus. Niet alleen leuk voor jonge meiden, maar leuk voor alle beauty en nagellak liefhebbers.

Albert Heijn aftelkalender tot sinterklaas

Dan dit leuke koopje. Super leuk voor de kinderen als schoen cadeautje. Een aftelkalender tot Sinterklaas. De kalender begint bij 14 november, de dag van de intocht en telt af tot pakjesavond. Elke dag een lekker chocolaatje. En dat voor een prijsje van slechts € 1,99. En als je geluk hebt, scoor je hem nu zelfs voor de helft.

De Gruffalo en zijn vrienden adventskalender met 24 boekjes

De Gruffalo en zijn vrienden adventskalender met 24 boekjes

Met deze adventskalender tel je af tot Kerstmis met 24 miniboekjes van de Gruffalo en zijn vrienden Deze feestelijke adventskalender bevat 24 miniboekjes, gebaseerd op de populaire prentenboeken De Gruffalo. Met uiteraard de favoriete personages, zoals De Gruffalo of zijn kind, de Slak en de Walvis, de heks uit Stap maar op mijn bezemsteel of Simon Snoek. Iedere dag wordt een feestje met deze kleur-, teken, puzzel- en spelletjesboeken en de liedjes en versjes.

Deze adventskalender is groot (35,6 x 54 cm) en leuk voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. De Gruffalo en zijn vrienden boeken adventskalender kost € 24,99 (ISBN: 9789047713715).

Nog veel meer adventskalenders

Er zijn natuurlijk nog veel meer adventskalenders verkrijgbaar. Je koopt ze bij je favoriete merk of winkel. Maar kijk vooral ook eens op bol.com. Daar vind je er nog veel meer!

Lees ook: Adventskalenders voor kinderen 2019

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.


2 gedachten over “Adventskalenders 2021 – Mijn favorieten voor de kids

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   De lekkerste Chocolade AdventskalendersBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Onze favoriete Beauty AdventskalendersBlogsbyingrid

Geef een reactie