Ravensburger Pokémon Doolhof

Doolhof ken je vast wel. Ook wel bekend als labyrinth. Het is de Ravensburger klassieker onder de bordspellen en betovert wereldwijd al 35 jaar miljoenen mensen. Ik ken het nog wel van vroeger. En hier hebben we een Frozen editie. Maar inmiddels is er volgens de meiden nog een veel leukere editie, namelijk de Pokémon editie. Ga als Pikachu, Bulbasaur, Charmander of Squirtle op zoek naar bekende Pokémon figuren in een betoverd doolhof en ‘Gotta catch ‘em all’. 

Doolhof

Doolhof is een geweldig leuk bordspel vol verrassingen en elke keer weer anders. Lukt het jou om als eerste de mysterieuze voorwerpen en wezens te vinden? Het lijkt zo gemakkelijk, maar het doolhof verandert steeds weer. Door een kaart slim in het doolhof te verschuiven, ga je op je doel af. Maar vaak ben je bijna bij je doel en dan verandert het doolhof weer doordat een volgende speler ook schuift. Het is om gek van te worden. De speler die uiteindelijk al zijn schatkaarten in de juiste volgorde heeft gevonden én zijn speelfiguur weer naar het startveld heeft kunnen leiden, is de winnaar. En daar moet je een beetje handig voor zijn, ruimtelijk inzicht en natuurlijk een beetje geluk hebben.

Verschillende varianten

Blogsbyingrid Pokémon Doolhof

Speciaal voor de jongere kinderen is er ook een spelvariant, waarbij de regels wat eenvoudiger zijn en het niet nodig is om de schatten in de juiste volgorde te zoeken. En er zijn in al die jaren dat het bordspel bestaat, ook andere Doolhof spellen uitgebracht zoals ‘Mijn eerste Doolhof’ voor kinderen van ongeveer vijf of zes jaar. Of wat dacht je van Paw Patrol Junior Labyrinth voor kinderen vanaf vier jaar. Door slim te schuiven ontstaan er nieuwe wegen die naar de heldhaftige pups leiden.

En onze meiden zijn dus enthousiast over het Pokémon Doolhof.

Ravensburger trakteert

Wie jarig is, trakteert! Want bij aankoop van het Doolhof spel, dat een complete restyling heeft ondergaan en is voorzien van prachtige afbeeldingen, kun je via de website www.labyrinth35.eu tot 15 januari 2022 de kassabon uploaden en heb je altijd prijs in de vorm van een tegoed van € 10,- voor een fotoalbum bij Pixum. Bovendien maak je ook nog eens kans op één van de drie goudstaven t.w.v. € 35.000,- of één van de 350 iPhones!

Wat ons betreft is Doolhof echt een leuk cadeau voor de komende feestdagen. En met de leuke verjaardagsactie van Ravensburger maak je dan ook nog eens kans op mooie prijzen.

Lees ook: Ravensburger Escape Puzzel Kids

Lees ook: Ravensburger 3D puzzel

Waar te koop?

Doolhof is een echt familiespel en speel je met 2 tot 4 spelers vanaf ongeveer zeven jaar. Het is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 34,99. Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.


7 gedachten over “Ravensburger Pokémon Doolhof

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Ravensburger | Filmklassiekers als bordspelBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Pokémon Het mega super de luxe handboekBlogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon ColorBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Het nieuwe Pokémon Kijk- en ZoekboekBlogsbyingrid

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Het nieuwe Pokémon Super Stickerpret BoekBlogsbyingrid

  6. Pingback: Het nieuwe Pokémon origami BoekBlogsbyingrid

  7. Pingback: Pokémon Het complete boekBlogsbyingrid

Geef een reactie