Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon Color

Pokémon. Het blijft een hit onder kinderen. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen, Pokémontrainers genoemd. Trainers kunnen Pokémon vinden, vangen, trainen, ruilen, verzamelen en gebruiken in gevechten en zo proberen de beste te worden. Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémongames en heel veel meer Pokémon merchandise. Eerder liet ik je al het Pokémon Het mega super de luxe handboek zien. En voor deze zomer is er het nieuw kleurboek Pokémon Color van uitgeverij Deltas.

Pokémon Color

Er zijn Pokémon in allerlei soorten, maten en persoonlijkheden. Ze leven in oceanen, grotten, torens, rivieren en andere gebieden. Onze meiden zijn ook dol op Pokémon. Ze hebben een heleboel kaarten verzameld, ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels en meer speelgoed van Pokémon.

Een van de bekendste Pokémon is Pikachu. Een schattig geel wezentje behorende tot de Muis Pokémon en van het type elektrisch. Daarnaast zijn onze meiden fan van Charmander, Eevee en Squirtle. Deze Pokémon zie je ook veel terug in de merchandise.

Pokemon-color

Voor de jongere Pokémon fans is er nu dus ook een mooi kleurboek. Dit leuke Pokémon kleurboek bevat 24 kleurplaten van A4 formaat van Pikachu, Scorbunny, Bulbasaur en tal van andere Pokémon. De favoriete Pokémon van je kind zit er vast bij!

Het papier van dit kleurboek is vrij dik waardoor je prima met potloden, waskrijt of stiften kunt kleuren. En door de handige scheurrand bovenaan, kun je de kleurplaten makkelijk uitscheuren en bijvoorbeeld ophangen.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Dit leuke Pokémon kleurboek van uitgeverij Deltas kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763416).

4 gedachten over “Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon Color

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Het nieuwe Pokémon Kleur- en Stickerboek: Pokémon Sticker ParadeBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Het nieuwe Pokémon Super Stickerpret BoekBlogsbyingrid

  3. Pingback: Het nieuwe Pokémon origami BoekBlogsbyingrid

  4. Pingback: Het nieuwe Pokémon Boek: Pokémon - Stap voor stap leren tekenenBlogsbyingrid

Geef een reactie