Het nieuwe Pokémon Kleur- en Stickerboek: Pokémon Sticker Parade

Pokémon. Het blijft een rage onder kinderen. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen, Pokémontrainers kunnen Pokémon vinden, vangen, trainen, ruilen, verzamelen en gebruiken in gevechten en zo proberen de beste te worden. Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémongames en heel veel meer Pokémon merchandise. Eerder liet ik je al het Pokémon Het mega super de luxe handboek zien en voor de jongere kinderen Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon Color. En nu is er voor de kleintjes ook het Pokémon Sticker Parade boek van uitgeverij Deltas.

Pokémon

Er zijn Pokémon in allerlei soorten, maten en persoonlijkheden. Ze leven op veel verschillende plekken, zoals in oceanen, grotten, torens en rivieren. Onze meiden hebben een heleboel Pokémon kaarten verzameld, ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels en meer speelgoed van Pokémon.

Een van de bekendste Pokémon is Pikachu. Een geel wezentje. Daarnaast zijn onze meiden fan van Charmander, Eevee en Squirtle. Deze Pokémon zie je ook veel terug in de merchandise.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Pokémon Sticker Parade

Voor de jongere Pokémon fans is er nu dus ook een nieuw Pokémon Kleur- en Stickerboek. Dit leuke Pokémon kleurboek bevat 2 pagina’s met kleurplaten. IN het midden zitten twee pagina’s met stickers. Zoek bij elke kleurplaat de juiste stickers op het stickervel en plak ze op de juiste plaats.

Het papier van dit kleurboek is vrij dik waardoor je prima met potloden, waskrijt of stiften kunt kleuren.

Dit leuke Pokémon kleurboek van uitgeverij Deltas kost € 8,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763690).

Geef een reactie