Het nieuwe Pokémon origami Boek

Pokémon. Het blijft een rage onder kinderen. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen, Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémon games en heel veel meer Pokémon merchandise zoals leuke boeken. Eerder liet ik je al het Pokémon Het mega super de luxe handboek zien en voor de jongere kinderen Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon Color. En nu is er voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar ook het Pokémon origami Boek van uitgeverij Deltas.

Pokémon

Er zijn Pokémon in allerlei soorten, maten en persoonlijkheden. Ze leven op allerlei verschillende plekken, zoals in oceanen, grotten, torens en rivieren. Onze meiden hebben een heleboel Pokémon kaarten verzameld, ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels, boeken en meer speelgoed van Pokémon. Anne doet er niet zoveel mee mee, terwijl Emma het Pokémon Het mega super de luxe handboek nog wel eens erbij pakt.

Een van de bekendste Pokémon is Pikachu. Een geel wezentje. Ook Ash is een bekend figuur. Ash Ketchum is meestal de hoofdpersoon van de serie (of film). Zijn doel is om Pokémonmeester te worden, wat hij doet door te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten, met wie hij naar gym gaat om de gymleider voor een duel uit te dagen.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Pokémon origami

Voor de jongere Pokémon fans is er nu dus ook een nieuw Pokémon origami Boek van uitgeverij Deltas. Dit leuke Pokémon boek bevat ruim 60 pagina’s. Breng je favoriete Pokémon tot leven met de kunst van origami. Van Pikachu en Bulbasaur tot Gengar en Mudkip, in dit boek vind je alles wat je nodig hebt om je eigen papieren Pokémon te vouwen. Het boek begint met een korte uitleg hoe het boek werkt en hoe je de vouwinstructies moet lezen. Daarna volgen van acht populaire Pokémon eenvoudige stap-voor-stapinstructies met duidelijke afbeeldingen. Achterin het boek vind je de voorgedrukte vouwblaadjes voor elke Pokémon. Goed voor urenlang vouwplezier!

Dit leuke Pokémon origami boek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of Bookspot (ISBN: 9789044764352).

Lees ook: Het nieuwe Pokémon Super Stickerpret Boek

1 gedachte op “Het nieuwe Pokémon origami Boek

  1. Pingback: Het nieuwe Pokémon Boek: Pokémon - Stap voor stap leren tekenenBlogsbyingrid

Geef een reactie