Alter ego van Esther Verhoef

Thrillers. Ik hou er van. Zeker wanneer ze echt spannend zijn en echte pageturners. Je wilt het boek niet wegleggen maar blijven lezen. Esther Verhoef is een van mijn favoriete schrijfsters. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek uitkwam dat zich ook nog afspeelde in de regio waar ik ben opgegroeid, moest ik dat boek natuurlijk hebben! En ik heb het in een ruk uitgelezen.

Alter ego van Esther Verhoef

De kaft van het boek licht al een tipje van de sluier op:

Een sterrenkok, zijn jonge vrouw… en haar minnaar

Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens.
Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.

Alter ego van Esther Verhoef

Het boek is een echte thriller en is redelijk dik met ruim 400 pagina’s. Het is een verhaal waar ik helemaal in opging. Je leeft mee met Lynn, haar verleden en haar drukke en stressvolle leven. Camiel die overeenkomsten met haar vader heeft en Camiels ex en kinderen die ook een rol spelen in hun leven. Dan de affaire met Laurens en alle vreemde en soms angstaanjagende dingen die gebeuren. Je wordt helemaal meegezogen in het verhaal. En tot het einde blijft het spannend. Je denkt te weten hoe het allemaal zit en dan toch is het niet zo. Een geweldig plottwist. Ik heb genoten van dit boek en het is wat mij betreft dan ook een echte aanrader!

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit spannende boek van Esther Verhoef kost € 22,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of Bookspot (ISBN: 9789044652901).

Geef een reactie