Het nieuwe Pokémon Super Stickerpret Boek

Pokémon. Het blijft een rage onder kinderen. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen, Pokémontrainers kunnen Pokémon vinden, vangen, trainen, ruilen, verzamelen en gebruiken in gevechten en zo proberen de beste te worden. Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémongames en heel veel meer Pokémon merchandise. Eerder liet ik je al het Pokémon Het mega super de luxe handboek zien en voor de jongere kinderen Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon Color. En nu is er voor de kleintjes ook het Pokémon Super Stickerpret boek van uitgeverij Deltas.

Pokémon

Er zijn Pokémon in allerlei soorten, maten en persoonlijkheden. Ze leven op verschillende plekken, zoals in oceanen, grotten, torens en rivieren. Onze meiden hebben een heleboel Pokémon kaarten verzameld, ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels en meer speelgoed van Pokémon.

Een van de bekendste Pokémon is Pikachu. Een geel wezentje. Ook Ash is een bekend figuur. Ash Ketchum is meestal de hoofdpersoon van de serie (of film). Zijn doel is om Pokémonmeester te worden, wat hij doet door te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten, met wie hij naar gym gaat om de gymleider voor een duel uit te dagen.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Pokémon Super Stickerpret

Voor de jongere Pokémon fans is er nu dus ook een nieuw Pokémon Super Stickerpret boek van uitgeverij Deltas. Dit leuke Pokémon boek bevat bijna 50 pagina’s. Dit Pokémon stickerboek staat vol met bekende plaatsen en landschappen uit de wereld van Pikachu, Ash en de andere Pokémon, van de vulkanen van Hoenn tot de stranden van Alola. Maar de Pokémon zelf ontbreken nog! Gebruik de meer dan 500 stickers in dit boek om de scènes compleet te maken. Hier zijn de jonge Pokémon vast urenlang druk mee. En de stickers zijn ook nog eens herbruikbaar, dus je kunt ermee blijven spelen.

Dit leuke Pokémon stickerboek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763409).

Geef een reactie