Het nieuwe Pokémon Boek: Pokémon – Stap voor stap leren tekenen

Pokémon. Kinderen (en ook volwassenen) blijven het leuk vinden. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen, Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémon games en heel veel meer Pokémon merchandise zoals leuke boeken. Eerder liet ik je al het Pokémon Het mega super de luxe handboek zien en voor de jongere kinderen Pokémon Het nieuwe kleurboek: Pokémon Color. En nu is er voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar ook het Boek: Pokémon – Stap voor stap leren tekenen van uitgeverij Deltas.

Pokémon

Er zijn Pokémon in allerlei soorten, maten en zelfs persoonlijkheden. Ze leven op verschillende plekken, zoals in oceanen, grotten, torens en rivieren. Onze meiden hebben een heleboel Pokémon kaarten verzameld, ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels, boeken en meer speelgoed van Pokémon. Anne doet er niet zoveel mee mee, terwijl Emma het Pokémon Het mega super de luxe handboek nog wel eens erbij pakt.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Het nieuwe Pokémon Boek: Pokémon – Stap voor stap leren tekenen

Blogsbyingird Pokémon tekenen

Voor de jongere Pokémon fans is er nu dus ook het Boek: Pokémon – Stap voor stap leren tekenen van uitgeverij Deltas. Dit leuke Pokémon boek bevat bijna 100 pagina’s. Een goede Pokémon trainer weet dat elke Pokémon uniek is. Daarom zijn ze ook zo moeilijk te vangen en is het ook best een uitdaging om te tekenen. Als jij graag Pokémon wil leren tekenen, dan is dit officiële Pokémon-tekenboek precies wat je nodig hebt. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je meer dan 40 van de populairste Pokémon kan tekenen, van Pikachu en Squirtle tot Togepi en Piplup . Super leuk voor de echte Pokémon fans en het perfecte cadeau voor elke Pokémon-fan!

Dit leuke Pokémon teken boek van uitgeverij Deltas kost € 18,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of Bookspot (ISBN: 9789044763881).

Lees ook: Het nieuwe Pokémon Super Stickerpret Boek

Meer Pokémon:

Het nieuwe Pokémon origami Boek

Pikachu Surprise maken

Het nieuwe Pokémon Kijk- en Zoekboek

Geef een reactie