Surprises maken deel 3

Blogsbyingrid Surprise Pikachu

Surprises maken. Vanaf een bepaalde leeftijd (meestal in groep 5 of 6) zullen je kinderen er aan moeten geloven. Een nieuwe, leuke en spannende tijd. Want voor wie mag je kind een surprise maken en wie maakt iets voor hem/haar? En als je dan weet wie er op het lootje staat, dan moet je nog een leuke surprise maken. Waar vind je leuke ideeën? Uiteraard op internet en op Pinterest. Maar ken je de Facebook groep Heel Holland Plakt? Een super creatieve groep waar ook surprises worden gedeeld. In deze blog weer een aantal leuke surprise voorbeelden.

Het boek van Sinterklaas

Blogsbyingrid Surprise Boek van Sinterklaas

Emma had dit jaar (2021) bedacht dat ze voor klasgenootje Mats het boek van Sinterklaas wilde maken. We hadden een handige doos gevonden, die je als boek kon openslaan. Deze doos heeft Emma helemaal rondom bekleed met dik, rood papier. Zelf maakte ze het teken van de mijter en een paar leuke pietjes en sinterklaas. Deze plakte ze op het boek en ze tekende ook nog een paar cadeaurjes. Met plakletters in verschillende kleuren schreef: “Boek van Sinterklaas | Voor Mats”. Ze was mega trots op haar surprise.

Pikachu

Blogsbyingrid Surprise Pikachu

Anne wilde graag Pikachu maken als surprise. Eerst bekeken we op internet wat ideeen hoe we dat gingen maken. En eigenlijk was het heel makkelijk. We hadden een mooie stevige doos en sneden de bovenkant daarvan rond. Met een stuk kartin maakten we dat weer dicht. Vervolgens beplakte Anne de hele doos rondom met geel papier. De oren, voeten en staart knipten we uit karton en beplakte ze ook met geel papier. De ogen, neus en wangen maakte ze ook van gekleurd papier. De mond en de armen tekende ze (eerst met potlood en daarna) met zwarte stift. Ook Anne is super trots op haar surprise.

Wall-E

Deze super toffe Wall-E robot surprise is gemaakt door de zoon van Helene

Playstation

Deze PlayStation surprise is leuk voor een echte gamer.

Lego Ninjago

Een Lego Ninjago surprise doet het ook goed bij de fans.

Pokemon videogame

En geen zin om een Pokémon of Pikachu te maken, dan is deze Pokémon videogame surprise ook erg leuk.

Bovenstaande gave surprises zijn gedeeld door Marisca

Lees ook: Surprises maken

Stitch

Onze Anne is een groot Stitch fan. Ze zou het super vinden om zo’n toffe Stitch surprise te krijgen.

Kat & muis

Dartbord

Bovenstaande mooie surprises zijn gedeeld door Monique.

Lees ook: Surprises maken deel 2

Ook dit jaar gaan onze meiden weer surprises maken. Deze zullen we (pas na 5 december) delen op de blog. Heb jij nog leuke surprisevoorbeelden die jullie gemaakt hebben en mag jouw foto gedeeld worden in een blog? Mail deze dan naar ingrid@blogsbyingrid.com.

3 gedachten over “Surprises maken deel 3

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Surprises makenBlogsbyingrid

  2. Pingback: Surprise inspiratie voor jongens - BOYSLABEL

  3. Pingback: Lego Ninjago Surprise Maken: Geweldige Ideeën En Tips!

Geef een reactie