Surprises maken

sinterklaas snoepSinds vorig jaar zijn ook wij in de fase aanbeland dat er surprises gemaakt mogen worden. De kinderen mogen een surprise maken, cadeautje kopen en een gedicht maken. Super leuk natuurlijk! Op school trekken ze lootjes, zodra de Sint in Nederland is aangekomen. En op het lootje schrijven de kinderen een kort verlanglijstje en hun hobby’s. Dat maakt het surprise maken en cadeautjes shoppen wat makkelijker. In de blog laat ik je zien welke surprises wij de afgelopen twee jaar gemaakt hebben.

Paard surprise

Vorig jaar trok Anne het lootje van een meisje dat dol op paarden was. Dus werd er een paarden surprise geknutseld. Van verschillende formaten doosjes

Surprise paard ingepakt met kraft papier was het lijf en hoofd van het paard gemaakt. Met wc-rolletjes maakten we de benen en met karton de oren. Met een hawaii rokje maakten we de staart en manen. Met een stukje stof maakten we het zadel en met karton de teugels. En we hadden nog plak oogjes. Daarmee was het paard af. De achterkant van het paard, onder de staart, was open. Daar zaten de cadeautjes in. Anne was helemaal trots op deze surprise vorig jaar.

Fidget spinner

Dit jaar had Anne een lootje getrokken van een jongen die graag een fidget spinner wilde. Dus gingen we met karton, gekleurd papier en lijm aan de slag en knutselden we samen een fidget spinner. Het middelste rondje lieten we open zodat we daar de cadeaus in konden doen. We kozen voor een blauwe spinner en bedekten de zijkant met blauwe crêpe guirlande (papieren slinger). Ook dit jaar waren we tevreden en trots met het resultaat.

Volgend jaar mag Emma voor het eerst een surprise maken. Dan worden we nog drukker met knutselen!

Meer surprise ideeën lees je hier: Surprises maken deel 2 en Surprises maken deel 3

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400pinterest2

5 gedachten over “Surprises maken

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Surprises maken deel 2Blogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Fidget toysBlogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Video van de SintBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Surprises maken deel 3Blogsbyingrid

  5. Pingback: Surprise ideeënBlogsbyingrid

Geef een reactie