Video van de Sint

Toen onze meiden kleiner waren en nog geloofden, hebben we wel eens een Video van de Sint gemaakt op pakjesavond. Dat was zo leuk om te doen. Die gezichtjes toen de Sint in beeld kwam en een heleboel wist te vertellen over de meiden en ook over ons. Ze waren echt verbaasd.

Nu onze meiden wat ouder zijn, komen we in een nieuwe fase. Die van surprises maken op school. Maar de Video van de Sint blijft wat mij betreft een aanrader voor jongere kinderen. In deze blog lees je hoe het werkt en maak je kans op een kortingscode om jouw eigen Video van de Sint te maken.

Maak je eigen Video van de Sint

Video van de Sint - Blogsbyingrid

Je kon in mijn blog uit 2017 over pakjesavond al lezen hoe leuk onze meiden de Video van de Sint vonden. Ze waren toen vijf en zeven. Het concept is heel eenvoudig. Je geeft de gegevens zoals de naam en leeftijd van iedereen door en kunt foto’s uploaden. En daarmee maak je je eigen persoonlijke Video van de Sint.

Je kunt kiezen tussen een DVD of Download (€ 14,95) of Compleet (download + DVD met veel extra’s voor € 19,95). Het filmpje duurt ongeveer een kwartiertje. Je kunt kiezen uit vier onderwerpen per persoon (compliment, lievelingseten, hobby, eigenschap of gebeurtenis) en twee optionele onderwerpen (kinderheld en opvoedtip). Zo hadden wij in 2017 de opvoedtip te stoppen met duimen. Geweldig hoeveel indruk dit maakt als de Sint dit zegt. Je kunt kiezen voor een neutraal einde of Sint verklapt de verstopplek van de cadeautjes aan het einde.

Nieuw in 2021 – Video van de SInt

Onze Video van de Sint was in 2017. Inmiddels is er jaarlijks veel veranderd en bijgekomen. Ook dit jaar is er weer een aantal nieuwe dingen toegevoegd. Zo staat de Video van Sint dit jaar helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”. In plaats van acht personen is er nu ruimte voor tien personen per bestelling.

Het aantal onderwerpen is uitgebreid met ruim 300 nieuwe onderwerpen en ook voor volwassenen is er een ruime keuze. Zo maak je echt een persoonlijke video. Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld. Dit jaar kun je twee verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote Boek en kun je drie algemene foto’s uploaden (zoals bijvoorbeeld een vakantiefoto, foto van je huisdier of een gezinsfoto). Zo hebben wij een keer Emma’s verlanglijstje geüpload. Dat kwam toen in beeld en was natuurlijk heel bijzonder. Ook zijn er nieuwe verstopplekken toegevoegd.

Win een Video van de Sint

Wil je ook een Video van de Sint maken? Doe dan mee aan onze winactie en ontvang een code om je eigen Video van de Sint te maken. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Deze win actie is gesloten. De winnaars zijn:
  • htc_mayda (instagram)
  • Lizette Kerlen (facebook)
  • Stuur me even een pb of mail me even op ingrid@blogsbyingrid.com en je ontvangt de code in je mail

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “Video van de Sint

  1. De video is hier al twee jaar op rij een hit! En dit jaar is Ravi er voor het eerst bij, dus het zou geweldig zijn om dit jaar een video te hebben voor onze drie kids. En er eentje winnen zou helemaal fantastisch zijn.

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Sinterklaas bloghop 2021Blogsbyingrid

  3. Zou geweldig zijn voor de twins nu de intocht hier dit jaar vanwege de corona niet door gaat . De kindjes zijn zo bang dat de Sint ze gaat vergeten zo zielig dit zou ze zo opfleuren.

  4. Superleuk, aangezien de goedheiligman ook dit jaar geen huisbezoeken doet, vieren wij het met ons gezin met twee kinderen die nog helemaal betoverd zijn door de beste man. Een videoboodschap zou natuurlijk een kers op de feesttaart zijn

  5. Ik doe graag mee voor mijn 3 jongens! Vooral de jongste zal onder de indruk zijn als hij genoemd wordt in de video, lijkt me prachtig om te zien!!

Geef een reactie