Surprises ideeën deel 4

Blogsbyingrid Surprise Pikachu

Surprises maken. Vanaf een bepaalde leeftijd (meestal in groep 5 of 6) zullen je kinderen (en jij dus ook een beetje) er aan moeten geloven. Een nieuwe, leuke en spannende tijd. Want voor wie mag je kind een surprise maken en wie maakt iets voor hem/haar? En als je dan weet wie er op het lootje staat, dan moet je nog een leuke surprise maken. Waar vind je leuke ideeën? Uiteraard op internet en op Pinterest. Maar ook hier bij Blogsbyingrid. Want elk jaar delen wij weer een aantal leuke surprise voorbeelden.

Gitaar surprise

Emma had dit jaar (2022) bedacht dat ze voor klasgenootje Jason een gitaar wilde maken.

Samen tekenden we de basis en met veel karton en gekleurd papier maakten we deze mooie gitaar. Aan de achterkant hebben we een schoenendoos aan de gitaar vastgeplakt zodat de gitaar goed kan blijven staan en we direct een mooie opbergplek voor de cadeaus hadden. Ze was mega trots op haar surprise.

Surprise idee Blogsbyingrid

McDonald’s patat surprise

Surprise idee Blogsbyingrid

Anne wilde graag patatjes van de McDonald’s maken als surprise. De basis van het patat bakje was niet zo moeilijk. Dat deden we met een doos. Maar dan de patat zelf. Waar zouden we dat van maken. Zeker omdat we best een grote doos voor het bakje hadden gebruikt, moest er ook grote patat in komen. Uiteindelijk hebben we schuim gebruikt dat in kussens zit. Daar kon Anne mooie patatjes uit knippen. Ook Anne is super trots op haar surprise.

Surprises voor de voetbalfans

Voor de voetbalfans is het natuurlijk altijd leuk om iets te maken met een voetbalshirt, een voetbalschoen of de wereldbeker. Met de shirts kun je nog lekker variëren per land of per club, maar met het WK voetbal 2022 op dit moment is de keuze natuurlijk makkelijk voor een Nederland shirt.

Een dieren surprise

Hoe mooi is deze aap geworden?! Met verschillende kleuren papier waardoor je mooie vormen kunt maken. En wat dacht je van deze boom met Koala er in? Deze surprise kreeg Emma. Helaas waren er een paar blaadjes van de boom gevallen toen die mee naar huis werd genomen na 5 december. Maar het blijft een leuke en mooie surprise!

Nagellak of beauty surprise voor de meiden

De meeste meiden houden wel van een lakje op de nagels of een lekker geurtje. Hoe mooi is dit nagellak flesje met kwastje geworden! en dit lekker geurtje van Chanel?

Chocoladeletter surprise

Blogsbyingrid Surprise Chocoladeletter

Wie houdt er nou niet van chocolade? Voor een echte snoepkont is deze grote chocoladeletter S. Van Sint natuurlijk!

Meer inspiratie nodig voor leuke surprise ideeën: Lees dan ook de volgende blogs:

Surprises maken

Surprises maken deel 2

Surprises maken deel 3

Heb jij nog leuke surprisevoorbeelden die jullie gemaakt hebben en mag jouw foto gedeeld worden in een blog? Mail deze dan naar ingrid@blogsbyingrid.com.

Geef een reactie