Surprises maken deel 2

Surprises maken is een hele uitdaging. Zeker als je meerdere kinderen hebt. Je wilt natuurlijk elk jaar een leuke, originele surprise. Maar niet te moeilijk of ingewikkeld. In deze blog laat ik je een aantal leuke ideeën zien. Met dank aan mijn vriendinnen die de creaties van hun kinderen deelden en die ik hier mag delen.

Paard

In Surprises maken kon je al een leuk surprise paard zien, maar deze is te mooi om niet ook te delen. Dus heeft jouw kind een paardenfan getrokken, dan is deze surprise top om te geven.

Hondenhok

Voor de hondenliefhebber tover je een mooie doos om in een super gaaf hondenhok. Te beplakken met leuk of juist stoer papier. Zowel voor jongens als voor meiden een leuk idee.

Tekenen en kleuren

Emma’s eerste surprise. Ze had een meisje getrokken wat dol is op tekenen, kleuren maar ook op lezen. Dus maakte Emma een boek en een potlood. Het potlood kon ook open en zowel in het boek als in het potlood zaten cadeautjes verstopt.

Scouting

Voor kinderen die op de scouting zitten, is deze surprise super leuk om te maken. Maak op een doos een grasveld met daarop een tent, een kampvuur en een vlag. Ziet er zo leuk uit, zeker met de poppetjes erbij.

Cupcake

Een echte eyecatcher is deze cupcake. Super leuk gemaakt met een bovenkant van pur gespoten met gouden verf.

Race wagen

Voor jongens is deze stoere racewagen super leuk. Gemaakt van een doos en met ‘echte’ wielen.

Popcorn

Zowel voor jongens als voor meisjes een leuk idee is deze popcorn machine. Die zou ik ook wel willen krijgen!

Oven

Anne had dit jaar haar meester getrokken. En aangezien meester graag kookt, maakten we dit fornuis met oven. De cadeautjes waren verstopt in de oven.

Flamingo

Erg leuk en helemaal in voor de meiden is deze flamingo die Emma dit jaar kreeg. Echt super mooi gemaakt. En omdat deze aan de achterkant open kan, blijft die ook nog eens mooi heel.

Volleybal veld

Anne zit op volleybal en kreeg als surprise dit vrolijke volleybalveld waar sinterklaas samen met een piet aan het volleyballen is. In de doos zaten de cadeautjes verstopt.

Nog meer surprise ideeën vind je in Surprises maken en Surprises maken deel 3

2 gedachten over “Surprises maken deel 2

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Surprises makenBlogsbyingrid

  2. Pingback: Sinterklaas Surprise Ideeën | WoeWoe | Duurzaam Knutselen En Betaalbaar Spelen

Geef een reactie