Lezen – Doe elke dag iets waar je blij van wordt

De grijze herfst is soms voor mensen een sombere tijd. Neem daar ook nog alle onzekerheid, frustratie en verdriet in deze Corona tijd bij en je kunt je zomaar een beetje neerslachtig voelen. Daarvoor is dit leuke boekje: Doe elke dag iets waar je blij van wordt.

Doe elke dag iets waar je blij van wordt

Wanneer je elke dag iets doet waar je blij van wordt, heb je elke dag een positief moment. En dat is goed voor je mindset. Want elke dag weer heb je de mogelijkheid om plezier te maken en ergens van te genieten. En het maakt niet uit waar dat is (op je werk of thuis), wanneer dat is (’s ochtends of ’s avonds) of met wie (alleen of juist samen). Dit journal helpt je ontdekken waar je zowel binnen als buiten jezelf blij van wordt. In dit journal staan opdrachten, maar ook wijze woorden van schrijvers, muzikanten en filosofen. Je eigen geluksmomenten houd je gemakkelijk bij in dit boek. En na een jaar vol dagen waarop je even stilstaat bij iets waar je blij van wordt, zul je gelukkiger zijn dan ooit.

Het boek

Dit leuke boekje heeft bijna 370 pagina’s. Het is helemaal in wit met rood/oranje tinten. Lekker vrolijk dus. Er staat echt super leuke en grappige quotes in. Ook helemaal niet zweverig of zo. En bij een quote kun je dan even stil staan bij jezelf en hoe jouw dag was. Heel eenvoudig, maar het werkt wel!

Wat ons betreft super leuk boekje en leuk om cadeau te geven met een verjaardag of de feestdagen.

Waar te koop

Dit leuke boek van BBNC Uitgevers kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789045324777.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Lezen – Doe elke dag iets waar je blij van wordt

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Doe elke dag iets waarvan je in balans blijftBlogsbyingrid

Geef een reactie