Doe elke dag iets waarvan je in balans blijft

Mindfulness is een term van deze tijd. Want in de drukke tijd waar we in leven, vergeten we soms onszelf. En daarvoor is dit leuke boekje: Doe elke dag iets waarvan je in balans blijft. Een leuk mindfulness journal, een dagboek voor hart, lichaam en geest.

Doe elke dag iets waarvan je in balans blijft

Ons dagelijks leven is tegenwoordig best wel hectisch. We zijn ouder, kind, partner, werknemer, vriend(in) en zoveel meer. Dat we soms onszelf vergeten. We weten dat we het wat kalmer aan zouden moeten doen, maar momenten van rust herkennen kan soms moeilijk zijn. Dit leuke journal helpt je de dingen herkennen die je geest tot rust brengen, je lijf verlichting bieden en je leven betekenis geven. Dat kunnen plaatsen, mensen en ervaringen zijn. Daarnaast staat dit boekje vol wijze adviezen van inspirerende mensen zoals artiesten en atleten. Allemaal inspirerende mensen die je leren meer mindful te zijn en te leven in het hier en nu. Niet bezig zijn met wat is geweest of wat er nog moet komen, maar genieten van het moment nu en de mensen om je heen. Dankzij de dagelijkse opdrachten en reflectiemomentjes in dit journal, doe jij vanaf nu elke dag iets waarvan je in balans komt en ook in balans blijft.

Lees ook: Doe elke dag iets waar je blij van wordt

Het boek

Dit leuke boekje heeft bijna 370 pagina’s. Het is helemaal in wit met blauw/groene tinten. Lekker vrolijk dus. Er staat echt super leuke en grappige quotes in. Ook helemaal niet zweverig of zo. En bij een quote kun je dan even stil staan bij jezelf en hoe jouw dag was. Heel eenvoudig, maar het werkt wel!

Blogsbyingrid - Doe elke dag iets waarvan je in balans blijft

Wat ons betreft super leuk boekje en leuk om cadeau te geven met bijvoorbeeld een verjaardag.

Waar te koop

Dit leuke boek van BBNC Uitgevers kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789045324760N

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie