Winnen: De leukste uitspraken van je kind

Je kent het wel. Je kind doet een uitspraak en gebruikt een verkeerd woord of een verkeerde uitdrukking en je moet er om lachen. Eigenlijk wil je dit moment bewaren. En daarvoor is dit leuke boekje. Hierin kun je alle leuke en ontroerende uitspraken van je kind vastleggen. En je kunt zo’n leuk invulboekje winnen! Lees gauw verder.

De leukste uitspraken van je kind! Als herinnering voor later

Vanaf ongeveer drie maanden begint je kind met geluidjes te maken en langzaam verandert dit gebrabbel in herkenbare woordjes en zinnen. In dit vrolijke invulboek kun je de grappigste, meest verrassende of meest ontroerende uitspraken van je kind schrijven.

Zo zei Anne eens: “mama het is misselijk buiten”. Ze bedoelde natuurlijk mistig.

Of het nu gaat om een originele hersenkronkel, een leuke woordkeuze of een superlieve opmerking. Je kunt alles in detail opschrijven, want op elke pagina is ruimte voor een uitspraak. En bij elke uitspraak kun je de datum en leeftijd van je kind noteren. Zo maak je een leuk verzamelboekje voor later. En met bijna 100 pagina’s is er ruimte genoeg voor alle uitspraken van je kind.

De leukste uitspraken van je kind

Winnen

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke uitspraken boek?

  • Deze winactie is gesloten. De winnaar is Julia Buitendijk. Stuur je me een berichtje met je adresgegevens? ingrid@blogsbyingrid.com

Waar te koop?

Dit leuke uitspraken boekje van uitgeverij Deltas kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN 9789044761153).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “Winnen: De leukste uitspraken van je kind

Geef een reactie