Lezen: Een dag in het leven van

Een dag in het leven van

Naast leuke leesboeken vind ik ook educatieve boeken erg leuk. Deze keer het knotsgekke weetjesboek over het leven op aarde: Een dag in het leven van. Een super leuk en leerzaam boek van uitgeverij Deltas over je lichaam en de wereld om je heen. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zeven jaar.

Een dag in het leven van

Dit leuke boek is helemaal in kleur en staat boordevol plaatjes. Het boek heeft bijna 100 pagina’s en is verdeeld in verschillende hoofdstukken. Zo komt het menselijk lichaam aan bod, zoals de hersenen, het oog, longen en ademhaling, het hart, de darmen, handen en voeten. Daarna een hoofstuk over dieren, zoals spinnen, zeedieren en vissen, vogels en bijzondere dieren zoals het vogelbekdier. Het laatste hoofdstuk gaat over de aarde en wetenschap. Daarin komen bomen en planten aan bod, maar ook wolken, stenen, de zon en de maan, ijsbergen en het poollicht.

Lees ook: Lezen en leren: Zo werkt het menselijk lichaam

Een super leuk boek om te lezen. Door het vele gebruik van kleur en de vrolijke plaatjes leert je kind op een leuke manier veel van zijn lichaam en de wereld. Een ideaal boek om leuke weetjes op te doen. Echt een boek voor nieuwsgierige en leergierige kinderen vanag ongeveer zeven jaar.

Lees ook: Lezen en leren: De wereld van de dinosaurussen

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boekje van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044760781).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie