Lezen en leren: Zo werkt het menselijk lichaam

Educatieve boeken vind ik zelf altijd erg leuk. En het menselijk lichaam is toch iets wat ik zelf erg interessant en bijzonder vind. Maar een passend boek vinden, is soms best lastig. Want het moet niet te kinderachtig zijn, maar zeker ook niet te moeilijk. Voor kinderen vanaf acht jaar is dit een super interessant boek: Zo werkt het menselijk lichaam van uitgeverij Deltas.

Zo werkt het menselijk lichaam

Leren over het menselijk lichaam is super interessant. Ook voor kinderen. In dit boek komen verschillende onderwerpen met betrekking tot het menselijk lichaam aan bod. Het eerste hoofdstuk gaat over de binnenkant van het lichaam, het skelet, de spieren, botten, organen en hersenen. Het tweede hoofdstuk gaat over de bescherming van het lichaam door je huid, haren, nagels en tanden. Daarna komen de ademhaling met het hart en de longen aan bod, de spijsvertering en de vijf zintuigen. Het boek sluit af met een hoofdstuk over de geboorte en de groei.

Het boek is super leuk om te lezen. Het boek heeft ruim 60 pagina’s, is helemaal in kleur en bevat veel mooie en goede illustraties met uitleg. Elk onderwerp heeft een algemeen stuk tekst maar ook een wist je dat, een weetje en een hoekje voor ouders met leuke uitleg en opdrachten. Een heel toegankelijk boek voor kinderen. Wat ons betreft een aanrader voor nieuwsgierige kinderen.

Waar te koop

Dit leerzame boek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044759709.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Lezen en leren: Zo werkt het menselijk lichaam

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen en leren: De wereld van de dinosaurussenBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Een dag in het leven vanBlogsbyingrid

  3. Pingback: Een bezoek aan Corpus - een reis door de mensBlogsbyingrid

Geef een reactie