Cadeau tip: Puzzel je slim

Spelletjes, puzzels en raadsels zijn natuurlijk altijd leuk. Zelf vind ik puzzelen ook erg leuk en ik merk dat Anne en Emma het ook leuk steeds leuker vinden. Toen ik deze nieuwe puzzel staander van uitgeverij Deltas zag, waren we dan ook direct enthousiast.

Puzzel staander Puzzel je slim

Deze leuke puzzel staander heeft uitdagende breinbrekers en denkpuzzels om je hersenen te trainen. De staander heeft meer dan 250 denkpuzzels voor volwassenen met leuke en afwisselende puzzels. Denk aan logica vraagstukken, taalspelletjes, rekenraadsels, zoek de verschillen of juist de overeenkomsten en meer leuke breinbrekers.

puzzel je slim

Je zet de puzzel staander makkelijk ergens neer en kunt zelf een leuke puzzel uitzoeken. Ook aan de oplossingen is gedacht. Want kom je er niet uit of ben je benieuwd of je de puzzel goed hebt opgelost? De oplossing vind je bij de puzzel op de volgende pagina. Een ideale puzzel staander om tijdens de (kerst)vakantie erbij te pakken, maar ook lekker op de bank of zelfs op het toilet.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Deze leuke puzzelstaander van uitgeverij Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763508).

Geef een reactie