Een heerlijk warme sjaal van LiAtelier

Ik ben geen wintermens. Ik vind de winterse landschappen en sneeuw prachtig en ook schaatsen vind ik leuk. Maar die kou, dat vind ik eigenlijk maar niks.

Dus ben ik altijd erg blij met lekkere warme accessoires zoals handschoenen, mutsen en sjaals.

Onlangs maakte ik kennis met de sjaals uit Nepal van LiAtelier. Ik koos een mooie sjaal/omslagdoek in de kleuren bordeaux en rood gestreept. Een heerlijke sjaal met mooie felle kleuren. En met dit koude weer heb ik ‘m al veel omgehad.

Blogsbyingrid Sjaal LiAtelier

Een heerlijk warme sjaal van LiAtelier

LiAtelier verkoopt handgeweven omslagdoeken uit Nepal. Deze grote sjaals zijn superzacht en multifunctioneel. Je kunt de sjaal gebruiken als omslagdoek of als heerlijke deken. Maar ook als sjaal lekker om je nek wanneer je in de kou naar buiten gaat. De sjaals zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en handgeweven in Nepal, op eerlijke wijze.

Een warme sjaal van Yakwol

Blogsbyingrid Sjaal LiAtelier

Ik koos een mooie sjaal/omslagdoek in de kleuren bordeaux en rood gestreept. De sjaal is 80x180cm en is gemaakt van Yakwol en geborsteld katoen. Het grootste bestanddeel van de sjaal is katoen. Dit wordt met de Yakwol geborsteld en voelt ontzettend zacht aan. Samen maken ze dat de sjaal de ademende eigenschappen van wol heeft. En wist je dat mensen die allergisch zijn voor schapenwol heel vaak wel tegen de Yakwol kunnen? Ik vind de sjaal in ieder geval heel lekker dragen. De sjaal is warm, zacht, comfortabel en jeukt niet. En de kleuren zijn ook nog eens prachtig.  

Ik ben super blij met mijn nieuwe, warme sjaal. Met deze sjaal kom ik de koude winter wel door! Ben je nou ook benieuwd naar de sjaals van LiAtelier, neem dan vooral een kijkje op de website: LiAtelier. Ze hebben sjaals in verschillende mooie kleuren. En zo’n mooie, warme sjaal koop je al voor € 39,95.

1 gedachte op “Een heerlijk warme sjaal van LiAtelier

  1. Super fijn om te lezen dat deze sjaal je zo goed bevalt. Hij staat je prachtig! Fijne feestdagen! Ik draag dezelfde met kerst trouwens 😉
    Hilde van LiAtelier

Geef een reactie