Vijf jaar Blogsbyingrid

Het eind van het jaar komt in zicht. Eind 2017 begon ik met Blogsbyingrid en nu bestaat de blog al vijf jaar. Wauw, wat vliegt de tijd! Daarom toch even de tijd nemen om eens terug te kijken naar afgelopen jaar. Wat waren in 2022 de meest gelezen blogs? Ik zet ze graag voor je op een rij.

Social media

Mijn blog is weer lekker gegroeid dit jaar. Op social media heb ik een vaste groep volgers en er komen regelmatig weer nieuwe volgers bij. Super leuk om te zien. Volg je me nog niet? Ik vind het superleuk als je dat wel doet: Je vindt Blogsbyingrid op Facebook en Instagram.

Best gelezen blogs 2022

Ook altijd leuk om terug te kijken, is welke blogs nu eigenlijk het meest gelezen worden. Uiteraard scoren de winacties goed, maar uitgezonderd de winacties zijn er toch een paar blogs die er echt uitspringen:

Ik ben benieuwd of je deze blogs al kende. Welke soort blogs lees jij graag?

1 gedachte op “Vijf jaar Blogsbyingrid

Geef een reactie