Dinosaurussen van A tot Z – alles wat je wilt weten over de meest indrukwekkende dinosaurussen

Dinosaurussen blijven toch imposante dieren. En vaak vinden we dino’s erg indrukwekkend. Ik weet niet heel veel over dinosaurussen en kan zeker niet veel soorten opnoemen. Maar ik vind ze wel interessant. Misschien ook wel omdat ze uitgestorven zijn. In dit boek vind je een heleboel informatie: Dinosaurussen van A tot Z – Alles wat je wilt weten over de meest indrukwekkende dinosaurussen.

Dinosaurussen van A tot Z – alles wat je wilt weten over de meest indrukwekkende dinosaurussen

Dinosaurussen van A tot Z – alles wat je wilt weten over de meest indrukwekkende dinosaurussen is een mooi, dik boek met een heleboel informatie over dinosaurussen. Het boek begint met een aantal hoofdstukken als inleiding over dinosaurussen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld over de verschillende soorten dinosaurussen, hun lichaamsbouw, voeding, eieren en jonge dinosaurussen, maar ook de grootte, snelheid en hun pantser, klauwen en stekels. En na deze 35 pagina’s aan algemene informatie volgt een alfabetisch overzicht van bijna 150 soorten dinosaurussen. Op elke pagina komt een dinosaurus aan bod en ontdek je hoe groot, sterk, snel en zwaar hij was, waar hij leefde, wat hij at en hoe hij zich verdedigde tegen vijanden. Dat samen met de mooie en gedetailleerde illustraties in kleur brengt de fascinerende wereld van dinosaurussen helemaal tot leven! Ideaal voor de (jonge) dinosaurus fan!

Dinosaurussen van A tot Z

Dit mooie boek van uitgeverij Deltas kost € 24,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763263).

Geef een reactie