Naamstickers van MyNameTags

20191130_1313058023756165250064040.jpgDe naamstickers van MyNameTags kenden we al. Want met twee kids op de basisschool raakt er wel eens wat kwijt. Niet alleen een broodtrommel of drinkbeker, maar ook wel eens gymkleren of een jas. Dit keer bestelden we metallic ministickers bij MyNameTags. Dit zijn kleinere stickers in nieuwe, leuke kleuren en met een metallic glans. De meiden kozen hun eigen kleuren combinatie en waren blij met hun nieuwe stickers!

Zo raak je niks meer kwijt

20191130_1314247458100946424937278.jpgOp school moeten de meiden zelf goed op hun spulletjes letten. Op onze school hebben we een continue rooster. Dus er gaan dagelijks twee bekers, een broodrommel en een tussendoortje mee naar school. Daarnaast hebben de meiden twee keer per week gym en af en toe zwemmen. En niet alleen naar school gaat er van alles mee. Ook naar volleybal. Niet alleen sportkleren en -schoenen, maar ook een bidon. En dan wordt er wel eens iets vergeten. En hoe handig is het dan als je naam op je spullen staat. En doordat de stickers in vijf kleuren geleverd worden, heb je altijd een bijpassende sticker voor je spullen.

Ontwerpen van naamstickers

Waar je de gewone labels en stickers bij MyNameTags zelf kunt ontwerpen, heb je bij de ministickers iets minder keuze en past alleen de voornaam erop. Maar dat komt omdat de stickers wat kleiner zijn: 16 x 6 mm. Je bestelt een vel van 175 ministickers (€18,95) in vijf verschillende kleuren. Je kunt daarbij kiezen uit vier kleurencombinaties. En tot eind december kun je ook nog eens kiezen uit vier metallic kleurencombinaties. Een van de vier metallic kleurencombinaties is “kerst”. Dit zijn metallic stickers in kerstkleuren. Denk aan groen, rood, geel. Leuk om cadeautjes van naam te voorzien.

Gebruik van mini naamstickers

De ministickers zijn kleiner dan de gewone stickers en daardoor heel geschikt voor kleinere items. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor schoolspullen, zoals pennen en potloden, speelgoed, maar ook voor de broodtrommel en bekers. Net als de andere stickers van MyNameTags kunnen deze ministickers ook in de vaatwasser.

De meiden vinden hun naamstickers helemaal geweldig. Anne koos voor de fellere kleuren en Emma koos voor de zachtere kleuren. Zo hebben ze allebei hun eigen persoonlijke stickers. En omdat het er zoveel zijn, kunnen ze de stickers overal opplakken. Zo moesten ze een beker mee naar school voor het sinterklaas feest en daar werd een sticker opgeplakt. En de eerste pennen en schriften zijn ook al voorzien van een naamsticker. En de metallic glans maakt deze naamstickers net iets specialer. Mocht je de metallic ministickers willen bestellen, hou er dan rekening mee dat ze maar tot eind december verkrijgbaar zijn.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

7 gedachten over “Naamstickers van MyNameTags

  1. Wat handig dat ze in de vaatwasser kunnen. Ik gebruikte normale stickers toen mijn kids nog op de lagere school zaten en elke keer dat ik iets waste moest ik het weer vervangen. Deze zijn bovendien ook nog eens erg leuk!

  2. Dat is echt super handig zeg! Ik was ooit mijn ballet schoentjes kwijt geraakt op school. Zo zonde, waren echt dure schoenen!

Geef een reactie