My Name Tags- Handige naamlabels

winactie mnt

Met twee meiden op de basisschool raakt er wel eens wat kwijt. Een lunchtrommel of drinkbeker, maar ook gymkleren of een jas. Ik probeer wel eens hun spulletjes te voorzien van hun naam, maar dat gaat er dan vaak in de vaatwasser of wasmachine weer af en zo blijf je bezig. Hoe blij was ik dan ook dat MyNameTags mij benaderde of ik hun naamlabels wilde testen!

Op school moeten de kinderen zelf goed op hun spulletjes letten. In de onderbouw is dat al een uitdaging, maar daar nemen ze nog niet zoveel mee naar school. De gymschoenen van Emma liggen standaard op school en ze neemt alleen haar tussendoortje en lunch dagelijks mee. Bij Anne is dat anders. Die neemt ook nog eens wekelijks haar gymkleren en zwemkleren mee naar school. En dan wordt er wel eens iets vergeten. En hoe handig is het dan als je naam op je spullen staat.

Ontwerpen

MyNameTags heeft naamlabels die je helemaal zelf kunt ontwerpen. Je kunt kiezen voor

  • een leuke achtergrond,
  • maximaal 3 regels tekst (15 tekens per regel) in een leuk lettertype en kleur
  • een leuk plaatje erbij.

Er is zo veel keuze. Je kunt er echt iets leuks van maken. Voor Emma koos ik voor een gele achtergrond met hartjes, een leuke roze bloem en haar naam in paars. Voor Anne koos ik voor een blauwe achtergrond, een bloem een haar naam in zwart.

Gebruik

De stickers zijn ontworpen om te plakken op harde oppervlakten, op waslabels of etiketten van kleding en in schoenen. Ook zijn ze vaatwas- en magnetronbestendig en kunnen in de wasmachine tot 60 graden. Ideaal dus. Wel altijd even 24 uur wachten nadat je de sticker geplakt hebt.

De labels zijn niet heel groot (1,3 bij 3 cm) en dat is juist makkelijk. Ze passen overal op.  Voor Emma heb ik ze nu vooral gebruikt voor haar lunchtrommel, fruitbakje en drinkbeker. Volgend jaar, wanneer ze haar gymspullen wekelijks mee naar school moet nemen, kan ik ze daar ook mooi voor gebruiken. Voor Anne hebben we ze ook gebruikt voor haar pennen, haar dagboek en haar gymkleren.

 

Winnen!

Zowel de meiden als ik zijn erg enthousiast. De prijs is ook leuk. Je kunt 56 naamlabels bestellen voor € 16,95. Maar nog leuker: je kunt een set labels winnen! Wat moet je doen:

  • Deze actie is gesloten

En de winnaar is: Gerdi Alkema! Van harte gefeliciteerd!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

18 gedachten over “My Name Tags- Handige naamlabels

  1. ik zie vaker die bananentrommel voorbij komen in winkels. maar wat nu als de banaan net een andere vorm heeft denk ik dan. 🙂

  2. Zulke labels zijn idd superhandig. Toen J geboren werd, hebben wij meteen soortgelijke labels gekocht. Vooral op de kinderopvang raakt nogal eens wat kwijt, dus dan is dit ideaal!

  3. Ideaal dat ze ook op de sportkleding van de kids kunnen! Mijn dochter heeft al een mooie gepersonaliseerde stash, maar voor zoonlief die een paar maand geleden gestart is op de peuterspeelzaal moeten we nog een setje om z’n spulletjes te merken

  4. Ik moet hier ook maar eens aan, gok ik. Tot nu toe nog niks kwijt geraakt, maar met 2,5 maand op school is dat ook nog niet gek, haha.

  5. Ja deze zijn echt superhandig om te hebben! Ik ga ze binnenkort ook bestellen als onze middelste naar de basisschool gaat.

  6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Naamstickers van MyNameTagsBlogsbyingrid

Geef een reactie