Unboxing: ‘JouwBox – Ralph Moorman Favourites’

20180509_085225Afgelopen week ontving ik de allereerste versie van ‘JouwBox – Ralph Moorman Favourites’. Wat een gave box om uit te pakken. Editie 1 van deze box telt in totaal 12 producten met €125 aan winkelwaarde (dat is dus 70% korting!). In deze blog vertel ik je welke producten er in zitten. Ik heb nog niet alle producten kunnen testen, maar je leest in ieder geval ook mijn ervaringen over een aantal producten in deze box en hoe je deze box ook kunt bestellen.Voorpagina productkaart

Eerst even wat info over Ralph Moorman. Ralph heeft een gezondheidsprogramma ontwikkeld die op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht brengt. Heel veel trainingsmethodes, diëten en leefstijladviezen brengen onze hormonen uit balans. Hier kun je veel vage klachten of gezondheidsproblemen door krijgen. Veel mensen ervaren dat hun klachten verdwijnen wanneer zij hun hormonen weer terug in balans brengen. Dat vond ik erg interessant. Meer lees je op de hormoonfactor.

Om dit programma compleet te maken, is het natuurlijk een must om ook producten te gebruiken die deze “levensstijl” aanvullen.  Alle producten in jouwbox zijn natuurlijk en worden door Ralph Moorman geselecteerd door middel van vijf essentiële pijlers: Voeding, Mond, Haar, Huid en Suppletie.

De inhoud van Jouwbox

‘ Jouwbox Ralph Moorman Favourites’ editie 1 telt in totaal 12 producten met € 125 aan winkelwaarde. Dat is 70% korting!

Traay Lippenbalsem

Deze lippenbalsem zit in een vrolijk groen tubetje en heeft een appel smaak. Waar ik normaal niet zo hou van zoetigheid om mijn lippen (ik vind de lippenbalsem en glossjes van mijn dochters vreselijk zoet ruiken), is dit een frisse en fruitige appelsmaak die ik wel lekker vind. Je lippen worden er heerlijk zacht van en glanzen mooi. Een aanrader dus.

LoveChock (nieuwe chocolade reep)

20180502_152041Deze extra pure chocola heeft een cacao percentage van maar liefst 94%. Ik hou enorm van chocola en puur vind ik heerlijk. Deze is echt wel heel puur. Lekker, maar je moet er niet te veel van eten. Een blokje bij een kopje thee is heerlijk.

 

 

 

Sportbay Thuis elastiek voor benen en billen trainen

20180502_152133Dit elastiek herkende ik direct van de sportschool. Tijdens mijn wekelijkse les Bodyshape gebruiken we deze ook regelmatig. Ik heb er zelfs al eens over gedacht om er zelf een aan te schaffen om ook thuis te kunnen trainen. Nu dus geen excuus meer, want ik heb dit handige elastiek in Jouwbox ontvangen.

 

 

 

Hymalaya Magnessium spray voor op de huid

20180502_151951Dit product heb ik nog niet getest maar ik ben heel benieuwd naar de werking. De magnesium spray  breng je aan op de huid en masseer je licht in. Je gebruikt het bij bijvoorbeeld hoofdpijn of spierpijn. Nu heb ik af en toe migraine achtige hoofdpijn en ik heb me dan ook voorgenomen dat de volgende keer als ik deze hoofdpijn weer heb, ik deze olie spray ga gebruiken.

 

 

Oolaboo (Natuurlijke tandpasta)

20180502_152057Deze natuurlijke whitening tandpasta smaakt lekker fris doordat er een limoensmaakje aan zit. Er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in en mag zelfs door de kinderen gebruik worden. Wij waren enthousiast.

 

 

 

 

Rosalphina Natuurlijke shampoo uit de Alpen

20180502_152021Deze natuurlijke shampoo voor gezond en sterk haar zit in een vrolijk roze flesje en ruikt heerlijk. De shampoo is mild en zacht voor de hoofdhuid en daarmee ideaal voor dagelijks gebruik, ook voor kinderen. Dat vonden onze dochters ook leuk om te testen. De shampoo ruikt heerlijk en het was een feestje om hun haar te wassen.

 

 

Chi (Spirulina 190 tabletten)

20180502_151920Dit voedingssupplement bevat meer dan 50 vitale voedingsstoffen. Regelmatig gebruik van spirulina versterkt je weerstand en geeft je meer energie. Daarnaast kan het je helpen bij afslanken en sporten. Dit leek me een fijn supplement en ik ben dan ook gestart met het dagelijks gebruiken van 2 tabletten.

 

 

 

Naast de genoemde producten zitten ook nog de volgende producten in jouwbox:

 

 • WeLoveThePlanet (Deodorant)

 • Erica (Herbal styling paste – met het COSMOS NATURAL keurmerk)
 • Mudmasky (Natuurlijk groen gezichtsmasker)
 • Naturel Heroes (Witch Hazel – Toverhazelaar Toner dat vroeger al gebruikt werd door Indianen )
 • Ghee (Golden Milk 50 servings)

Waar koop je de box?

‘JouwBox – Ralph Moorman Favourites’ is eenmalig te verkrijgen voor € 39 te bestellen op www.jouwbox.nl. En het is natuurlijk bijna Moederdag, dus het perfecte moment of deze box voor jezelf of je moeder te bestellen.

Ook leuk om te weten is dat in de box ook een A4flyer van KOOC zit met 25% korting op heerlijke gezonde maaltijden “inspired by Ralph Moorman”.  En er is een winactie gaande. Iedereen die JouwBox voor 15 mei besteld, maakt automatisch kans op 1 v/d 100 KOOC pakketten t.w.v. €29,84! Ik zeg doen!

Ik ben reuze enthousiast over deze box en de producten en kan niet wachten op de tweede editie. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

21 gedachten over “Unboxing: ‘JouwBox – Ralph Moorman Favourites’

 1. Ik heb ‘m ook ontvangen! Er zijn wel een aantal producten die ik niet ‘durf’ te gebruiken zoals de tabletten. Ik krijg grote pillen niet zo makkelijk doorgeslikt en ik weet ook niet echt wat ik ervan moet verwachten qua formaat…

 2. Ik heb de box ook gekregen ik hou echt van zulke boxen en vind het ook leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben zelf vooral erg benieuwd naar de deodorant. De pillen wil ik ook gaan gebruiken maar vind ze wel erg groot

 3. Ik was net aan het denken, hormonen, moet ik aandachtig bekijken. Ik zit namelijk met een serieus hormonaal probleem..

  Maar het meeste gebruik ik er al van, dan niet van dit merk.
  Toch ene leuke om in het acerhoof te houden,
  ik sla deze even op en deel hem alvast op mijn fb-pagina

 4. Pingback: Unboxing – Jouwbox editie 3 | Blogsbyingrid

 5. Pingback: Unboxing – Jouwbox editie 4 | Blogsbyingrid

 6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Unboxing – Jouwbox kerst editie 2019Blogsbyingrid

Geef een reactie