Denksport Junior: Nieuwe doeboeken voor kinderen

Denksport Junior kenden we al van de Quarks en de Unicorn puzzelblok en kleurblok, de puzzelboekjes van Denksport en Squla. En voor de winter komt Denksport met twee nieuwe doeboeken: Het super dino doeboek en het winter doeboek. Beiden doeboeken zijn voor kids van 6 tot 10 jaar. Ideaal voor wanneer het buiten geen mooi weer is en de kids zich vervelen. Ga dan niet voor een scherm zitten, maar pak eens een leerzaam doeboek vol leuke puzzels. Wij mochten er vast in puzzelen en zijn enthousiast! En ik mag ook nog eens van Denksport een exemplaar van het winter doeboek weggeven! Lees dus snel even verder.

Super Dino Doeboek

DIN-001-19_1200.pngHet super dino doeboek is een mooi en kleurrijk full colour puzzelboek met 50 pagina’s vol puzzelplezier. Echte dinofans testen met dit puzzelboek hun kennis. Het Super Dino Doeboek staat vol puzzels, weetjes en moppen. Ontcijfer bijvoorbeeld het dino geheimschrift. En in het midden van het doeboek vind je nog een super toffe dino 3D-puzzel.

Het Super Dino Doeboek is los te koop in de winkels voor € 4,95 of te bestellen op Denksport (verschijning 4 maal per jaar). De eerste editie ligt nu al in de winkels en is tot 2 februari 2020 verkrijgbaar.

Winter doeboek

winter doeboek.pngEen lekker groot full colour puzzelboek met maar liefst 160 pagina’s waar kinderen van 6 tot 10 jaar de hele winterperiode plezier van hebben. Dit boek staat vol puzzelfavorieten als sudoku’s, Zweedse puzzels, lijnpuzzels, zoek de verschillen, doolhofjes en woordzoekers. Daarnaast allerlei leuke rijm-, reken- en telvarianten. En dat alles natuurlijk in winterthema! Zowel Anne als Emma vinden dit een super leuk doe boek en hebben al een aantal puzzels gemaakt.

Het winter doeboek is los te koop in de winkels voor € 7,95 of te bestellen op Denksport. En jij kunt hier een exemplaar winnen! Lees gauw verder wat je moet doen om kans te maken!

Winnen!

Heb jij ook zo’n puzzelfan in huis? Dan kun je een exemplaar van het winter doeboek winnen.

De winnaar is Femke Dekker uit Almelo

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

8 gedachten over “Denksport Junior: Nieuwe doeboeken voor kinderen

  1. Leuk voor mijn zoon. Hij wil ook altijd puzzelen net als mama in de vakantie. Met dit pakket kan dat mooi in de kerstvakantie en ook daarbuiten ntuurlijk.

  2. Leuk! Mijn meiden zijn dol op puzzelboekjes. Ze zijn 6 en 10 jaar en kunnen dus mooi samen in het winterboek werken.

Geef een reactie