Denksport Unicorn puzzelblok en kleurblok

Denksport Junior kenden we al van de Quarks. En nu wordt puzzelen en kleuren (voor meiden) nog leuker met de Unicorn puzzelblok en kleurblok! En ik mag van beiden een exemplaar weggeven! Lees dus snel verder.

Puzzelen en kleuren wordt nu nog leuker samen met Pixie, Lady en Joy! Kijk mee in deze mooie Unicorn puzzelblok en kleurboek. Vol eenhoorns, magische kastelen en regenbogen. Niet alleen leuk, maar het helpt ook de motoriek, woordenschat en denkvermogen verder te ontwikkelen.

Puzzelblok

In de puzzelblok kunnen kinderen van ongeveer 6 tot 8 jaar leuke sudoku’s, woordzoekers en doolhoven oplossen. Maar ook zoek de verschillen en spiegeltekeningen staan er in. Bovendien zit er vrolijke stickers bij. Emma vindt het superleuk om te doen. Ook Anne vindt het leuk, maar de puzzels zijn wat makkelijker voor haar.

Kleurblok

Daarnaast kunnen kinderen van alle leeftijden hun creativiteit kwijt met potloden, stiften, stickers en/of glitters op vrolijke kleurplaten met sprookjesachtige figuren, heel veel eenhoorns, regenbogen en kastelen. Kleur de unicorns op hun mooist in! Dit vinden de meiden allebei heel erg leuk. Lekker kleuren en versieren. Knutselen en kleuren, daar houden ze wel van!

Waar te koop?

De Unicorn boekjes verschijnen 4 maal per jaar. De Unicorn Kleurblok kost € 5,25 en de  Unicorn Puzzelblok €4,95. Het is alleen mogelijk de boekjes los in de winkel te kopen of via de website van Denksport. Denksport Junior, zoals deze eenhoorn edities zijn altijd leuk om cadeau te geven en te krijgen! Ook tijdens de feestdagen.

Winnen!

Deze winactie is gesloten

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

16 gedachten over “Denksport Unicorn puzzelblok en kleurblok

  1. Leuk! Ik loot graag mee voor de kleurblok voor mijn dochtertjes. Ze zijn gek op kleuren en op eenhoorns. Dus dit zullen ze superleuk vinden.

  2. Waag super graag een kansje, voor mijn dochtertje Sharona , ze zou het puzzelboek echt te gek vinden , duim dus graag voor haar mee om haar er mee te kunnen verrassen

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Denksport Junior: nieuwe puzzelboekjes voor kinderenBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Denksport Junior: Nieuwe doeboeken voor kinderenBlogsbyingrid

Geef een reactie