Denksport Junior: nieuwe puzzelboekjes voor kinderen

20190419_1413417279707774541199554.jpgDenksport Junior kenden we al van de Quarks en de Unicorn puzzelblok en kleurblok. En met de zomer die er aan komt, komt Denksport met twee nieuwe titels: Paco’s puzzeljungle voor kids van 6 tot 8 jaar en Dokter D’s puzzellab voor kids van 6 tot 10 jaar. Ideaal voor een relax momentje in de tuin of mee op vakantie. Wij mochten er vast in puzzelen en zijn enthousiast! En ik mag ook nog eens van Denksport een exemplaar van Dokter D’s puzzellab weggeven! Lees dus snel even verder.

Paco’s puzzeljungle

LR_PBN-001Paco’s puzzeljungle is een lekker groot puzzelblok met circa 80 pagina’s met leuke en leerzame puzzels voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Denk aan doolhofjes, zoek de verschillen, sudoku woordzoekers en nog veel meer taal-, reken- en tekenpuzzels. En zoals de naam al doet vermoeden, komen er veel dieren voor in de puzzeljungle! Elke pagina heeft een handig scheurrandje zodat je ook alleen een pagina mee kunt nemen. Achterop elke pagina staat de oplossing, dus je kunt zelf controleren of je het goed hebt gedaan. Maar niet spieken! Anne heeft al even in deze puzzelblok gewerkt en zij vindt de woordzoekers het leukst. De meeste puzzels zijn echter meer voor Emma’s leeftijd.

Het puzzelblok is los te koop in de winkels voor € 4,75 of te bestellen op Denksport.

Dokter D’s puzzellab

LR_LJN-001Dokter D’s puzzellab is een mooie kleurige puzzelblok van ongeveer A5 formaat met circa 72 pagina’s voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De puzzels in dit puzzelblok zijn al wat lastiger, denk aan Sudoku, zeeslag, binair, camping en varianten hierop. In dit puzzelblok ga je net als Dokter D als een professor te werk. Eerst goed kijken en dan logisch nadenken hoe je de puzzels het beste kunt oplossen. Ook deze puzzelblok heeft bij elke pagina een handig scheurrandje en achterop elke pagina staat de oplossing, dus je kunt zelf controleren of je het goed hebt gedaan. Ook hier heeft Anne al even in gepuzzeld. Deze puzzels zijn net wat moeilijker en uitdagender. Haar favoriet is sudoku.

Het puzzelblok is los te koop in de winkels voor € 4,50 of te bestellen op Denksport. Op de eerste editie geldt een introductieprijs van € 4,25! Dokter D’s puzzellab is verkrijgbaar vanaf 23 mei. Maar jij kunt hier al een exemplaar winnen! Lees gauw verder wat je moet doen om kans te maken!

Winnen!

Heb jij ook zo’n puzzelfan in huis? Dan kun je een exemplaar van Dokter D’s puzzellab winnen.

Deze winactie is gesloten

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

12 gedachten over “Denksport Junior: nieuwe puzzelboekjes voor kinderen

  1. Super leuk! Mijn kleine man (3) is denk ik nog een beetje te jong om te puzzelen, maar als hij op zijn moeder lijkt dan komt het helemaal goed 😉

  2. Heel leuk ! Ik zie op Instagram alleen je post over deze winactie niet . Ik doe graag mee voor die van 6 tot 10 jaar

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Denksport en SqulaBlogsbyingrid

Geef een reactie