Sieraden van Daily Inspirations

IMG_20181218_131403_1

Sieraden, ik ben er dol op. Ik vind het dan ook altijd erg leuk om een nieuw merk of webshop sieraden te ontdekken. Deze keer de sieraden van Daily Inspirations. Daily Inspirations maakt mooie, vooral zilveren, sieraden. Denk aan oorbellen in de minimalistische stijl, maar ook kettingen, ringen en armbanden. Ik koos dit keer voor een mooi eenvoudig zilveren armbandje met parels.

IMG_20181218_131519_3

 

Dit mooie zilveren armbandje is gecombineerd met zoetwaterparel. Door de subtiele tinten van dit armbandje is het te combineren met iedere outfit en elke gelegenheid. Fijn is ook dat het armbandje 16,5 cm lang is, maar met een verlengstukje tot 19,5 cm. Dus altijd passend. En het leuke is dat parels een natuurproduct zijn. De kleuren kunnen dus net iets anders zijn waardoor je wel een uniek sieraad hebt.

 

cropped-dailyinspirationslogo

Vind je dit armbandje ook zo leuk? Of hou je wel van oorbellen in de minimalistische stijl? Kijk dan eens op de website van Daily Inspirations.

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

11 gedachten over “Sieraden van Daily Inspirations

  1. Ik ben ook echt gek op sieraden! Het armbandje is niet iets wat ik zelf zou kiezen maar de simpele rondjes-oorstekers op het fotootje links vind ik wel erg tof!

Geef een reactie