City map poster van Place the Moment

IMG_20181227_133204_5

Iets moois voor aan de muur is natuurlijk altijd leuk. Maar wat is nou mooi en past bij je interieur en is nog een beetje tijdloos ook? Ik stuitte op de city map posters van Place the Moment. Een leuke en unieke poster van een plaats ter wereld voor bij jou aan de muur!

Toen ik een voorbeeld zag, wist ik direct waar ik een city map poster van wilde maken: mijn geboorteplaats. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik geboren in Limburg maar woon ik al weer ruim 15 jaar in Twente. Het leek me dus erg leuk om een city map poster te laten maken van de plaats (de straat zelfs) waar ik ben opgegroeid en we tot en met mijn achttiende hebben gewoond.

roermondHet maken  van een city map poster is super simpel. Eerst kies je je locatie. Vervolgens kun je zelf zo veel mogelijk in- of uitzoomen als je wil. Je kunt jouw locatie of moment een omschrijving geven en kunt nog twee regels met info toevoegen.  Zo koos ik voor de tekst : geboren en getogen” en als regels daaronder de straatnaam en plaatsnaam. Tenslotte kun je de kleuren nog aanpassen. Je kunt kleuren kiezen voor de poster en voor de marker. Ik koos voor een mintgroene poster en grijze marker. De poster is 50×70 cm, een mooi formaat.

 

Kortingscode

Heb jij ook een leuk idee om een moment/locatie vast te leggen in een city map poster? Dan kan dat nu met 10% korting! Gebruik de kortingscode: BYINGRID10.

Waar zou jij een city map poster van laten maken?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

8 gedachten over “City map poster van Place the Moment

  1. Wat een leuk idee! Toevallig zie ik dit soort posters / schilderijen vaker voorbij komen. Deze variant is wel heel mooi, ook met deze kleurencombinatie. Ik ga even op de site kijken, want ik ben dan wel benieuwd wat het kost. Kan je het ook meteen laten inlijsten? Afijn, ik ga zelf even kijken.

  2. het is een grappig idee….als je van kaarten op de muur houdt tenminste. Ik doe dat niet…manlief wel….we hebben er nu een in de kopieer kamer 🙂

Geef een reactie