Het nieuwe Pokémon Kijk- en Zoekboek

Pokémon. Het blijft een rage onder kinderen (en volwassenen). Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen om zo te proberen de beste te worden. Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémongames en allerlei Pokémon merchandise. Eerder liet ik je al het Pokémon Het mega super de luxe handboek zien. En nu is er voor de kleintjes ook het Pokémon Kijk en zoekboek van uitgeverij Deltas.

Pokémon

Er zijn Pokémon in allerlei soorten, maten en persoonlijkheden. Ze leven op verschillende plekken, zoals in oceanen, grotten, torens en rivieren. Onze meiden hebben een heleboel Pokémon kaarten verzameld, ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels en meer speelgoed van Pokémon. Ik merk wel dat nu ze wat ouder worden, ze wat minder bezig zijn met Pokémon. Toch blijven het leuke figuurtjes.

Een van de bekendste Pokémon is Pikachu. Een schattig geel wezentje. Ook Ash is een bekend figuur. Ash Ketchum is meestal de hoofdpersoon van de serie (of film). Zijn doel is om Pokémonmeester te worden, wat hij doet door te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten, met wie hij naar gym gaat om de gymleider voor een duel uit te dagen.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Pokémon Kijk- en zoekboek

Voor de jongere Pokémon fans is er nu dus ook een nieuw Pokémon Kijk- en zoekboek van uitgeverij Deltas. In dit leuke kijk- en zoekboek ga je samen met Ash, Pikachu en hun vrienden op reis door de acht regio’s van Pokémon: van de legendarische bergen van Hoenn tot de wondermooie stranden van Alola. Dit boek staat vol uitdagende zoekplaten waarin zich een heleboel Pokémon verstopt hebben. Aan jou om ze allemaal te vinden. En goed kijken, want sommige Pokémon lijken erg veel op elkaar. En je moet wel de goede Pokémon vinden. Urenlang zoekpret verzekerd! Het officiële zoekboek voor alle fans van Pokémon!

Dit leuke Pokémon kijk- en zoekboek van uitgeverij Deltas kost € 16,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763423).

Geef een reactie