Beauty adventskalenders 2022

Adventskalenders. Ik blijf het leuk vinden. Leuk om te krijgen en ook leuk om cadeau te geven. Ook onze meiden vinden adventskalenders erg leuk. Eerder waren het vaak adventskalender met chocolade of speelgoed, maar tegenwoordig vinden ze ook de adventskalenders met beauty artikelen erg leuk. Het liefst wilden ze de adventskalender van Essence. Maar die is overal uitverkocht of online veel te duur. Toevallig was ik deze week bij het Kruidvat en zag daar twee leuke adventskalenders voor een leuke prijs. Een leuk schoen cadeau voor de meiden.

Kruidvat beauty adventskalenders 2022

Ik kocht twee verschillende beauty adventskalenders. De ene is roze (de Diva adventskalender), de andere is groen met dieren en planten (de #Glam girl adventskalender). De inhoud van de adventskalenders is hetzelfde alleen de kleuren en prints van de verpakkingen van de producten zijn anders. De adventskalenders hebben 24 vakjes dus vanaf 1 december kun je aftellen naar kerst. Er zitten 24 leuke beauty presentjes in. Denk daarbij aan douchegel, bad bruisballen, lippenbalsem, nagelvijltjes en een spiegeltje. En de prijs is ook nog eens erg leuk: € 11,99.

Dus zoek je nog een leuk (schoen)cadeau of ben je ook gek op (beauty) adventskalenders, dan zijn deze echt een aanrader. Volgens mij zijn ze online niet meer verkrijgbaar, maar bij de Kruidvat in ons dorp hadden ze er nog meer dan genoeg op voorraad.

Geef een reactie