Uitdagende breinbrekers Om je hersenen in topvorm te houden

Spelletje en raadsels zijn natuurlijk altijd leuk. Zelf vind ik puzzelen ook erg leuk. Soms woordzoekers of kruiswoordraadsels maar het liefs bijt ik me stuk op echte breinbrekers. Toen ik dit nieuwe puzzelblok met uitdagende breinbrekers van uitgeverij Deltas zag, wist ik dan ook: Die moet mee op vakantie!

Uitdagende breinbrekers Om je hersenen in topvorm te houden

uitdagende-breinbrekers

Deze leuke puzzelblok heeft bijna 200 pagina’s met leuke en afwisselende breinbrekers. En achterop elke pagina staat de bijbehorende oplossing. De puzzelblok staat boordevol leuke breinbrekers zoals (woord)sudoku, raadsels, schaken, tetris, code breinbrekers, logische reeksen en nog veel meer. En dat allemaal in vrolijke kleuren!

Wat mij betreft echt een leuk puzzelblok voor de vakantie of een regenachtige middag thuis. Maar ook leuk als je je hersenen wilt uitdagen of trainen. En met zoveel variatie dat er altijd wel een breinbreker tussen zit waar je je hersens op wilt pijnigen.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Deze leuke puzzelblok van uitgeverij Deltas kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044761368).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie