Pokémon Het mega super de luxe handboek

Pokémon. Als je kinderen hebt, ken je Pokémon waarschijnlijk wel. Veel kinderen sparen de Pokémon kaarten. Pokémon zijn fictieve wezens die worden gevangen en getraind door mensen, Pokémontrainers genoemd. Trainers kunnen Pokémon vinden, vangen, trainen, ruilen, verzamelen en gebruiken in gevechten en zo proberen de beste te worden. Naast de Pokémon kaarten zijn er ook Pokémongames en heel veel meer Pokémon merchandise. En nu is er ook Pokémon Het mega super de luxe handboek van uitgeverij Deltas met alles wat je moet weten over meer dan 875 Pokémon.

Pokémon Het mega super de luxe handboek

Er zijn meer dan 875 Pokémon in allerlei soorten, maten en persoonlijkheden. Ze leven in oceanen, grotten, torens, rivieren en andere gebieden. Je kunt Pokémon verzamelen en succes met ze behalen door op de hoogte te blijven. Want informatie over de verschillende Pokémon, het type, de categorie, lengte en gewicht kan verschil maken bij het vangen, grootbrengen, bevechten en evolueren van de Pokémon.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Doolhof

Onze meiden zijn ook dol op Pokémon. Ze hebben een heleboel kaarten verzameld en die worden mee naar school genomen om te ruilen en mee te spelen. Ze hebben hun eigen favoriete Pokémon en hebben ook knuffels en meer speelgoed van Pokémon.

Een van de bekendste Pokémon is Pikachu. Een schattig geel wezentje behorende tot de Muis Pokémon en van het type elektrisch. Daarnaast zijn onze meiden fan van Charmander, Eevee en Squirtle. Deze Pokémon zie je ook veel terug in de merchandise.

Maar het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat een Pokémon er leuk of schattig uit ziet. Het gaat er ook om wat ze kunnen. En in dit boek van uitgeverij Deltas vind je alle nodige feiten en cijfers over Pokémon. Je ontdekt hoe elke Pokémon evolueert en welke moves hij gebruikt. Een ideaal handboek dus voor alle Pokémon liefhebbers en Pokémon trainers.

In dit dikke boek worden alle Pokémon op alfabetische volgorde beschreven. Het boek heeft maar liefst 560 pagina’s! Alle informatie over de Pokémon staat in dit boek. En je vindt in dit boek alles wat je moet weten over evoluties en mega-evoluties, ultra beasts, legendarische en mythische Pokémon. Een must have voor elke Pokémon liefhebber.

Dit leuke, super dikke Pokémon handboek van uitgeverij Deltas kost € 32,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044762730).

Geef een reactie