Onze favoriete Beauty Adventskalenders

Je hebt al een aantal adventskalenders langs zien komen op onze blog. Natuurlijk de echte adventskalender met chocolade. Maar er zijn natuurlijk veel meer soorten. Deze keer beauty adventskalenders. Ook daarvan heb je veel verschillende soorten en in verschillende prijsklassen. In deze blog laat ik je mijn favorieten zien.

Hema aftelkalender met nagellak

Erg leuk van de Hema is deze aftelkalender met nagellak. De meiden krijgen deze in hun schoen met Sinterklaas. Het is geen echte adventskalender (want die tellen af tot kerst), maar een kalender met tien vakjes. De kalender bevat 8 long lasting nagellakken en 2 (glitter) topcoats . En dat voor een leuk prijsje van  € 19,95. Gauw naar hema.nl dus. Niet alleen leuk voor jonge meiden, maar leuk voor alle beauty en nagellak liefhebbers.

Lees ook: De lekkerste Chocolade Adventskalenders

Tony’s chocolonely Aftelkalender

Blogsbyingrid - Badbruisballen aftelkalender

Nog zo’n leuke aftelkalender. Deze zag ik bij de action liggen. Ik had deze aftelkalender ook op bol.com gezien. Daar kost deze € 19,99. Bij de Action kost deze maar € 5,95. Dat is nog eens een verschil! Er zitten 12 bad bruisballen in met verschillende geuren, kleuren en vormen. Zo zit er een zeemeerminstaart in, een wolkje, een eenhoorn en nog veel meer. Een ideale aftelkalender voor iedereen die van lekker badderen houdt, jong en oud.

Lees ook: Adventskalenders 2021 – Mijn favorieten voor de kids

Adventskalender van Nivea

De Nivea adventskalender is echt een beauty. Een mooie grote doos met een kerst huis in de sneeuw. Aan de voorkant en aan de achterkant zijn vakjes om te openen. In totaal 24 vakjes met heerlijke beauty producten. Denk aan lekkere crèmes, deodorant, maar ook Labello. Google vooral even als je deze adventskalender gaat aanschaffen. Ik kocht hem bij Zalando voor € 34,95 maar daar is de kalender helaas uitverkocht. De adventskalender van Nivea kost € 69 bij bol.com.

Ook de adventskalender van Rituals is weer een beauty. Rituals heeft twee adventskalenders: de exclusieve adventskalender van € 59,90 en de luxe adventskalender van € 89,90. Ik koos voor de exclusieve adventskalender van € 59,90. Dit is een mooi, groot gouden huis met 24 vakjes. Ook deze adventskalender zit vol heerlijke beauty producten zoals crèmes, maskers en een scrub handschoen. Maar er zitten ook lekkere geurkaarsjes in. Een adventskalender vol lekkere verwen producten van Rituals.

Nog veel meer adventskalenders

Er zijn natuurlijk nog veel meer adventskalenders verkrijgbaar. Je koopt ze bij je favoriete merk of winkel. Maar kijk vooral ook eens op bol.com. Daar vind je er nog veel meer!

Lees ook: Adventskalenders voor kinderen 2019

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.


Geef een reactie