De lekkerste Chocolade Adventskalenders

Blogsbyingrid Rousseau Chocolade adventskalender

Adventskalenders. Ik hou er van. Elke dag een vakje open maken en dan een chocolaatje krijgen. En zo aftellen tot de kerst. En ook al heb je tegenwoordig adventskalenders met allerlei verschillende producten, een adventskalender met chocolade is toch eigenlijk de enige echte adventskalender. Nu zijn er natuurlijk verschillende soorten adventskalenders met chocolade. In deze blog laat ik je mijn favorieten zien.

Albert Heijn aftelkalender tot sinterklaas

Een koopje, dat is deze aftelkalender van Albert Heijn. Super leuk voor de kinderen als schoen cadeautje. Een aftelkalender tot Sinterklaas. De kalender begint bij 14 november (de dag van de intocht) en telt af tot pakjesavond. Elke dag een lekker chocolaatje. En dat voor een prijsje van slechts € 1,99. En als je geluk hebt, scoor je hem nu zelfs voor de helft. Onze kinderen zijn er al mee begonnen.

Tony’s chocolonely Aftelkalender

Blogsbyingrid Tony's chocolonely aftelkalender

Wat ons betreft een absolute must have deze Tony’s chocolonely Aftelkalender. Het aftellen naar Kerstmis wordt een feestje. Elke dag een vakje open maken en 24 dagen aftellen met je favorite tiny tony’s. Elke dag een tiny verrassing in alle smaken van de regenboog. Deze aftelkalender heeft 24 vakjes en 10 verschillende smaken. Je bestelt de Tony’s chocolonely Aftelkalender online voor € 12,99.

Lees ook: Adventskalenders 2021 – Mijn favorieten voor de kids

Adventskalender van Rousseau Chocolade

Blogsbyingrid Rousseau Chocolade adventskalender

Wie mij kent, weet dat ik uit Limburg kom en daar tot en met mijn 18e heb gewoond. En de allerlekkerste chocolade is die van Rousseau Chocolade. Ze hebben onder andere een winkel in Roermond. Daar heb ik deze mooie adventskalender met heerlijke chocolade vandaan. De adventskalender ziet er niet alleen super mooi uit, maar er zit natuurlijk super lekkere chocolade in. En je kunt de adventskalender met het handige touwtje ook nog ophangen. Deze adventskalender kost € 13,95. Helaas is hij alleen in de winkels van Rousseau Chocolade te koop. Ik heb even gespiekt en er zitten echt veel en lekkere chocolaatjes in. Soms ook meer dan 1 achter een vakje. Denk bijvoorbeeld aan sinterklaas-, maar ook kerstfiguurtjes, chocolade pepernoten en pindarotsjes. Wij gaan smullen!

Nog veel meer adventskalenders

Er zijn natuurlijk nog veel meer adventskalenders verkrijgbaar. Je koopt ze bij je favoriete merk of winkel. Maar kijk vooral ook eens op bol.com. Daar vind je er nog veel meer!

Lees ook: Adventskalenders voor kinderen 2019

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.


1 gedachte op “De lekkerste Chocolade Adventskalenders

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Onze favoriete Beauty AdventskalendersBlogsbyingrid

Geef een reactie