Word een echte TikTok ster

TikTok; je kunt er niet meer om heen. Onze meiden hebben allebei TikTok. Ik heb het ook, maar eigenlijk alleen om mee te kunnen kijken met de meiden en naar wat ze zelf plaatsen. De meester van Anne van vorig jaar heeft TikTok en maakte regelmatig leuke TikToks met de klas. Ook de juf van Emma heeft TikTok en maakt regelmatig leuke TikTok filmpjes. De meiden zijn helemaal fan. Ze maken leuke filmpjes en dansjes en zijn handiger in het maken van filmpjes en effecten met hun mobiel dan ik. Maar met dit leuke boek vol met tips en tricks van succesvolle TikTokkers word jij ook een echte TikTok ster.

TikTok

TikTok is een enorme hype onder jongeren, maar ook onder kinderen op de basisschool. Met TikTok kun je korte muziekvideo’s maken en online delen. Onze meiden zijn negen en elf jaar oud. Ze hebben allebei een eigen mobiele telefoon en hebben daarop een TikTok account. ral om te kunnen kijken wat zij zoal posten. Hun account is privé en regelmatige praten we even over wat ze kijken en posten op TikTok.

Lees ook: Een mobiel voor je kind

Tegenwoordig zitten ook steeds meer juffen en meesters op TikTok. Zeker in de bovenbouw. Zo ook de meester van Anne vorig jaar en de juf van Emma. Die hebben een heel actief en openbaar TikTok account met veel volgers. Ik vind dat wel leuk. Zo leren ze omgaan met social media.

Lees ook: De TikTok Challenge

Word een echte TikTok ster

Maar hoe wordt je nou een echte TikTok ster? Daar kan dit boek van uitgeverij Deltas je bij helpen. In dit boek staan namelijk maar liefst 46 tips en tricks van bekende en succesvolle TikTokkers. Er komt van alles aan bod, zoals de “voor jou” pagina, duetten, de “likes-to-followers”-ratio, maar ook adviezen, interviews en een kijkje achter de schermen. En met al die informatie ga jij het vast ook helemaal maken op TikTok!

Lees ook: Recept: TikTok Pasta

Maar wie staan er nu in dit leuke boek en geven al die tips? Wat dacht je van Mireya Rios met ruim 2 miljoen volgers en Ross Smith met meer dan 15 miljoen volgers. Wat ik persoonlijk wel jammer vind, is dat er geen Nederlandse TikTokkers in vermeld staan. Nu is het heel internationaal. Ook erg leuk en interessant, maar ik zou juist ook iets willen leren van de Nederlandse TikTokkers.

Wat dan wel weer erg leuk is, is dat het allemaal TikTokkers zijn met verschillende content en onderwerpen. De een maakt beauty content, de ander pranks, recepten of kunst. En dat is weer heel leuk om te zien en over te lezen.

Lees ook: TikTok Traktatie

Ik vond het in ieder geval een leuk boek om te lezen. Het boek heeft ongeveer 120 pagina’s en is helemaal in kleur. Het boek is niet direct geschreven voor kinderen, maar ik kan me voorstellen dat kinderen vanaf een jaar of 10 het leuk vinden om dit boek te lezen.

Lees ook: De coolste challenges voor Tik Tok

Waar te koop

Ook enthousiast? Dit interessante boek van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online. ISBN: 9789044761702

Dit is een gesponsorde, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Word een echte TikTok ster

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   De favoriete apps van de kinderenBlogsbyingrid

Geef een reactie