De coolste challenges voor Tik Tok

TikTok is niet meer weg te denken. Onze meiden hebben TikTok. De meester van Anne van vorig jaar heeft TikTok en maakte regelmatig leuke TikToks met de klas. Ook de juf van Emma heeft TikTok. De kinderen zijn helemaal fan. Ze maken leuke filmpjes en dansjes en zijn handiger in het maken van filmpjes met hun mobiel dan ik. En met deze leuke box vol TikTok challenges en pranks, laat jij zien wie de beste TikTokker van de familie is.

TikTok

TikTok is een enorme hype onder jongeren, maar ook onder kinderen op de basisschool. Met deze sociale media app kun je korte muziekvideo’s maken en online delen. Onze meiden zijn negen en tien jaar oud. Ze hebben allebei een eigen mobiele telefoon en hebben daarop een TikTok account. Zelf heb ik ook een TikTok account, maar vooral om te kunnen kijken wat zij zoal posten. Hun account is privé en regelmatige praten we even over wat ze kijken en posten op TikTok.

Lees ook: Een mobiel voor je kind

Tegenwoordig zitten ook steeds meer juffen en meesters op TikTok. Zo ook de meester van Anne vorig jaar en de juf van Emma. Die hebben een heel actief en openbaar TikTok account met veel volgers. Uiteraard hebben wij aan het begin van het schooljaar kunnen kiezen om toestemming te geven dat de meiden in beeld mocht op TikTok of andere social media. Ik vind dat wel leuk op deze manier. Zo leren ze omgaan met social media.

Lees ook: Lezen: De TikTok Challenge

De coolste challenges voor Tik Tok

Ga de uitdaging aan en maak een origineel TikTok filmpje. Trek een kaartje uit de doos, pak je mobiel erbij en dans, playback en prank erop los. Ideaal voor een gezellig avondje met het gezin, als kids onder elkaar of voor een familiefeestje of TikTok kinderfeestje. Upload je filmpje na afloop op TikTok en wie weet gaat het wel viraal.

Lees ook: Recept: TikTok Pasta

Deze leuke box van uitgeverij Deltas bevat maar liefst 50 leuke TikTok opdrachten voor jong en oud. De kaartjes zitten in een handige bewaardoos die je eenvoudig meeneemt naar een feestje of op vakantie. Het is een ideaal cadeau voor echte TikTok fanaten.

Wij nemen deze box mee wanneer we een weekendje weg gaan. Als de kinderen zich even vervelen, kunnen ze een leuke opdracht kiezen en een originele TikTok maken.

Lees ook: TikTok Traktatie

Waar te koop

Ook enthousiast? Deze leuke TikTok box verschijnt 20 september 2021 en kost € 18,95. De box is verkrijgbaar in de boekhandel en online. ISBN: 9789044761054

Dit is een gesponsorde, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie