TikTok Traktatie

Blogsbyingrid TikTok Traktatie

Emma is in de zomervakantie jarig, maar ze wil natuurlijk wel nog trakteren in haar klas. Dus gingen we op zoek naar een leuke traktatie. We moesten er wel rekening mee houden dat het volgens de Corona richtlijnen nog voorverpakt moet zijn. En we moesten een leuk thema bedenken. Omdat de meiden tegenwoordig veel op TikTok zitten, ging ik op zoek naar een leuke TikTok verpakking.

Trakteren

Blogsbyingrid - traktatie wafel, fluitlolly, stressbal

Wij vinden het altijd leuk om iets lekkers en iets leuks te trakteren. Dus iets om te eten (snoepen) en iets om mee te spelen. Omdat het voorverpakt moest zijn, kozen we voor de makkelijke en ongezonde weg. Het is snoep met koek geworden. We kozen voor een lekkere dikke wafel (gekocht bij de supermarkt) en een fluitlolly (gekocht bij de Action). Als speeltje zochten we een stress balletje uit (gekocht bij Bakkerross).

Lees ook: Traktatie met fruit

TikTok verpakking

Blogsbyingrid - Ik regel jouw kado

We wilden deze traktatie op een leuke manier inpakken. Emma zit nogal eens op TikTok en zelf maken de dames ook TikTok video’s. Dus kozen we voor een TikTok verpakking. Bij Ik Regel Jouw Kado vond ik leuke TikTok uitdeelzakjes. Ook vond ik daar leuke stickers met de tekst “9 jaar”. Ik moet zeggen dat ik deze shop echt een aanrader vind. Ook voor leuke juf en meester verpakkingen en cadeaus kun je er terecht. En het uitpakken van je bestelde pakketje is echt een feest. Alles is mooi ingepakt. Met het panter vloeipapier wat erbij zat, heb ik een doos ingepakt en deze gebruikt om de traktaties van Emma in te doen.

Traktatie inpakken

Blogsbyingrid TikTok Traktatie

Samen met Emma vulde ik de TikTok uitdeelzakjes. Emma deed de wafel, fluitlolly en de stressbal erin en plakte de zakjes dicht met een sticker. Voor de juf deden we een reep Tony’s Chocolonely in het zakje. En daar werd een sticker voor de juf opgeplakt. Een zakje kreeg een strikje, want daar zat geen wafel in, maar een glutenvrije koek, voor een klasgenootje met een glutenallergie.

Blogsbyingrid TikTok Traktatie

Alle traktatiezakjes deden we in de met vloeipapier bekleedde doos en daar deden we nog cellofaan omheen. Zo was het makkelijker mee naar school te nemen.

Emma is helemaal blij met haar traktatie. Ze vindt hem super mooi.

1 gedachte op “TikTok Traktatie

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Huggy Wuggy TraktatieBlogsbyingrid

Geef een reactie