Huggy Wuggy Traktatie

Blogsbyingrid Huggy Wuggy Knuffel

Kennen jullie Huggy Wuggy al? Huggy wuggy is een knuffel met lange armen en benen, een grote mond en scherpe tanden. Huggy Wuggy is de schurk in het spelletje Poppy Playtime. Huggy Wuggy was een schattig knuffeltje totdat experimenten met hem begonnen, wat hem tot een bloeddorstige moordenaar maakte. En vraag me niet waarom, maar inmiddels is Huggy Wuggy een rage en populair onder kinderen, die Huggy Wuggy vooral kennen van Youtube en TikTok.

Huggy Wuggy Traktatie

Blogsbyingrid Huggy Wuggy Traktatie

Anne verveelde zich en dus besloten we een voorbeeld Huggy Wuggy traktatie te maken. Omdat we geen uitsteker voor koekjes of fondant hebben van Huggy Wuggy en deze ook niet zo snel op internet konden vinden, printten we een afbeelding van het hoofd van Huggy Wuggy uit. Deze vormde de basis voor onze traktatie. We maakten het ons zelf gemakkelijk en gebruikten een eierkoek, blauw fondant, decoratiestiften van Dr Oetker en een pen met zwarte eetbare inkt.

Lees ook: TikTok Traktatie

Huggy Wuggy Traktatie

Blogsbyingrid Huggy Wuggy Traktatie

We sneden het hoofd van Huggy Wuggy uit blauwe rolfondant. daarna tekenden we de mond met een rode decoratiestift. We kleurden de ogen zwart en de binnenkant van de mond ook zwart met een pen met eetbare zwarte inkt. Daarna gebruikten we een witte decoratiestift voor de pupil en de tanden. Eigenlijk hadden we scherpe tandjes willen maken van witte fondant, maar dat hadden we niet in huis.

Blogsbyingrid Huggy Wuggy Traktatie

Toen het hoofd van Huggy Wuggy af was, legden we deze voorzichtig op een eierkoek. Met een decoratiestift schreven we in het rood Huggy Wuggy erboven. We hebben samen een heerlijke middag gehad en alvast geoefend voor een leuke en eenvoudige Huggy Wuggy traktatie. Nog mooier zou het zijn als we ergens een Huggy Wuggy uitsteker zouden kunnen vinden zodat de traktatie nog mooier wordt. Maar voor een eerste versie en zonder uitsteker vinden we hem toch erg leuk en lekker geworden.

Geef een reactie