Dagboek voor kl*te dagen

Tijd voor jezelf nemen, me time, omdenken en positief denken. Tegenwoordig zijn er zoveel boeken en cursussen op dit gebied. Eerder liet ik je al eens de leuke kaartenbox shit happens zien. En deze keer een Dagboek voor kl*te dagen.

Dagboek voor kl*te dagen

Dagboek voor kl*te dagen

Soms is het leven gewoon kl*te en wil je niets liever dan je frustraties op iets (of iemand) afreageren. En omdat het beter is om je frustraties niet op iemand af te reageren, is er dit dagboek gevuld met brutale citaten en ondeugende opdrachten. Ideaal voor die momenten waarop ‘even diep ademhalen’ en ‘positief denken’ gewoon niet genoeg is.

Iemand die afslaat zonder richting aan te geven, per ongeluk je kleine teen ergens tegenaan stoten (au!) of een vlek maken op een shirt dat net uit de was komt… soms kan slechts één kleine ergernis je spreekwoordelijke emmer laten overlopen. En dan kan dit dagboek je helpen. Want in dit dagboek schrijf, teken of kleur al je frustraties van je af.

Lees ook: Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Ik moest toch even glimlachen van de titel: Dagboek voor kl*te dagen. En ook als je door het dagboek blader, moet je gegarandeerd (glim)lachen. Dit dagboek staat namelijk vol met leuke, grappige en soms hilarische opdrachten en quotes. Ik vond de woordzoeker met alleen maar het woord ‘komkommer’ erg grappig, maar ook de hall of shame met baalmomenten.

Dus zit het even niet mee, pak dit dagboek erbij en reageer je lekker af!

Lees ook: De kunst van positief denken

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke dagboek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bookspot (ISBN: 9789044762402).

Geef een reactie