Shit Happens

Tijd voor jezelf nemen, me time en positief denken. Tegenwoordig zijn er veel boeken en cursussen op dit gebied. Dit keer geen goed boek met een titel met het woord positief, maar een leuke kaartenbox van uitgeverij Deltas met opbeurende inspiratie kaarten met de geweldige tekst: shit happens.

Shit Happens

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen helaas niet op elk moment gelukkig zijn. Soms gaan er dingen mis: Shit Happens. Je slaapt slecht, je mist de trein, je vergeet je sleutels en dan heb je een slechte dag. Maar de kunst is om het positief in te zien. Dus het glas is half vol in plaats van half leeg. En deze box met maar liefst 52 inspiratiekaarten en een houten kaarthouder kan je daarbij helpen.

Lees ook: Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Ik moest toch even glimlachen van de titel: Shit Happens. Maar het is ook gewoon waar. Vervelende dingen gebeuren. En in plaats van in de negativiteit te blijven hangen, kun je beter proberen om er toch een positieve draai aan te geven. In deze box zitten 52 kaarten met inspirerende teksten en er zit een houten kaartenstandaard in. Dus zit het even tegen, dan zet je een bijpassende quote in de standaard en weet dat het morgen weer anders is. Er zitten verschillende quotes in de box zoals: “Laat de shit van gisteren waar hij thuishoort”, “Je hoeft niet alles te slikken – jij bepaalt de regels” en “Ik vraag niet om een lichtere last maar om bredere schouders.”

Dus zie je het even somber in, pak deze kaartenbox erbij, zoek een bijpassen quote en ga voor die positieve mindset!

Lees ook: De kunst van positief denken

Lees ook: Basisboek yoga

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Deze leuke kaartenbox van uitgeverij Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bookspot (ISBN: 9789044759181).

1 gedachte op “Shit Happens

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Dagboek voor kl*te dagenBlogsbyingrid

Geef een reactie