De kunst van positief denken

Tijd voor jezelf nemen en positief denken. Jezelf accepteren en realistische doelen voor jezelf stellen. Met de doeltreffende technieken in dit boek van uitgeverij Deltas haal je het beste uit jezelf door de kracht van positief denken. Een leuk en stiekem best leerzaam boek om eens lekker voor te gaan zitten.

De kunst van positief denken

Dankzij de kracht van positief denken word je de beste versie van jezelf. En wie wil dat nou niet? Of je je nu zelfverzekerd wil voelen op je werk, op school, tussen de mensen of je wil sterke relaties opbouwen: blijvende verandering begint bij positieve gedachten.

Dit boek geeft je handvatten om je negatieve denkpatronen om te buigen, je motivatie te hernieuwen en los te komen van de dagelijkse sleur. In dit boek staan praktische adviezen en concrete oefeningen die helpen om jezelf te leren accepteren, een duurzame innerlijke verandering tot stand te brengen en realistische doelen te stellen. Er wordt gebruik gemaakt van positieve denk strategieën uit verschillende velden zoals positieve psychologie, mindfulness en filosofie. Ze helpt mensen onder meer om persoonlijke crises op te lossen, hun authentieke zelf te vinden en hun mentale welzijn te verbeteren.

Lees ook: Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Het boek heeft bijna 160 pagina’s en is erg interessant om te lezen. Er staan voorbeelden in die voor de hand lijken te liggen maar ook echte eye-openers. Ik vind het echt interessant om te lezen hoe je geest werkt en hoe je die bewust maar ook onbewust kunt sturen. En daar kun je van leren. Positief denken geeft je meer zelfvertrouwen en daarmee ook meer geluk.

Large group of shining and dimmed light bulbs with fibers in a shape of Impossible and Possible words isolated on black background; concept of Motivation, Success and Change

Lees ook: Basisboek yoga

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke en interessante boek voor volwassenen van uitgeverij Deltas kost € 18,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044760101).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “De kunst van positief denken

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Elke dag positief in het levenBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Shit HappensBlogsbyingrid

Geef een reactie